Kledd til skolestart

Gjør garderoben klar for studentlivet.

Publisert Oppdatert
Med harde skolestoler, varierende inneklima og lange dager krever studentdagene en gjennomtenkt garderobe. Det er mulig å kle seg bra og fornuftig på samme tid.

Her får du noen gode tips om hvordan du holder stilen, også mens du sitter på skolebenken.

Les også: Nina Jarebrinks motetips

Les også: Bli brillefin

Les også: Jeansen for deg


Stilig komfort

At klærne du har på deg er komfortable er et must hvis du skal holde ut time etter time på forelesningssalen. Heldigvis byr høstmoten på et stort utvalg av enkle, lekre og komfortable høstkjoler i ulike kvaliteter. De passer perfekt til lange forelesningsdager. Kombiner kjolen med røffe skjerf og smykker for å tone ned antrekket til hverdagsbruk. Høstens etniske trend gir oss spennende tilbehør til en klassisk kjole.

Shorts eller ankelbukser er også gode alternativer til sensommerens skoleantrekk. Velg en avslappet stil med jeansshorts, enkel cardigan og trøye med trykk, eller gå for et mer klassisk uttrykk med ankelbukser og høye, grove hæler.

I vesken

Høsten er kjent for et skiftende vær. Det betyr at været kan være ganske annerledes når du går hjemmefra enn når du skal hjem igjen. Skolehverdagen byr også på ulike temperaturer og klimaer. Det veksles ofte mellom tett, varm forelesingsluft og kald, frisk pauseluft.

Ha med deg en ekstra cardigan til kalde luftepauser og enkel topp du kan ty til hvis høstgenseren skulle bli for tett på forelesningssalen.

Tett program

Studentlivet fører ofte til sosiale aktiviteter og mange av dem følger gjerne rett etter skoletid. Ha med deg en liten sminkepung i vesken så du kan friske opp sminken før du drar videre. En mer markert eyeliner og en farget leppestift tar deg raskt fra en enkel dag-makeup til en kul kveldslook.

Ta også gjerne med deg ekstra tilbehør du kan sprite opp antrekket ditt med. Et par store øredobber, et armbånd og et belte tar liten plass i vesken, men gjør mye med en enkel hverdagskjole.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning