Rocka sveis!

Få det som du vil med kult hår!

Publisert Oppdatert
Når du virkelig ønsker å få Mannen med stor M på kroken, skal du bruke håret ditt som agn!

Kvinners hår er viktig for menn, og selv om rote-hårsveisen er på moten nå, betyr det ikke at du skal la være å tenke på hodepryden!

- Når en kvinne endrer frisyre kan hun på et øyeblikk endre hvordan hun blir oppfattet av resten av verden, sier antropolog Grant McCracken til nettstedet Cosmopolitan.com.

Spiller du kortene riktig kan hårsveisen faktisk skaffe deg drømmejobben, drømmetype, drømmerollen eller moteikon-statusen!

Stylist Serge Normant gir deg fantastiske hårtips her:

Drømmejobben

- Du vil at den potensielle arbeidsgiveren skal fokusere på deg og ikke bli distrahert av et voldsomt hår. Hold sveisen enkel og glatt. Gre litt temmende hårkrem inn i fuktig hår før du føner det, for å unngå krusete fjoner. Ta bort hår fra ansiktet og ørene og fest det på hodet. Spray lett og resultatet er profesjonelt og seriøs.

Drømmemannen

- En fyldig hårsveis gjør at gutta stirrer på deg. De kan rett og slett ikke hjelpe det; tykke, dansende lokker er et tegn på ung, god helse og menn er tiltrukket av de kvalitetene fordi det signaliserer fruktbarhet. Men ikke bruk tre bokser med hårspray for volum, menn vil ha hår de kan trekke fingrene sine gjennom. Bruk litt lett mousse i fuktig hår før du føner det. Bruk en stor krølltang for å lage fall, del håret på midten og gi looken litt edge, så kan du begynne å samle inn telefonnumre..

Drømmerollen

- Enten du skal på audition for et realityshow eller for en ankerkvinnestilling, sier produsenter at du trenger hår som skinner. Blanke lokker utstråler energi og det er det produsenter vil se på TV-skjermen. For en perfekt effekt, gni litt gelè i fuktig hår. Føne det og krølle tuppene litt før du fester dem mot hodebunnen med fliseklemmer. Når håret kjølner, slipp ut krøllene, og børste gjennom lokkene til de er myke og lette. Avslutt med hårspray som lar lokkene skinne og håret ser sunt og skinnende ut.

Moteikon-status

- En kvinne med selvtillit som følger hårtrenden får andre kvinner til å stirre og gjøre som henne. Kort hår er det modigste alternativet og avkuttede lokker utstråler mest selvtillit. Men om du ikke vil klippe håret, vil en kul pannelugg gjøre samme nytten. La luggen være litt lengre på sidene slik at du også kan ha luggen til siden om du ønsker det. Hold resten av håret rett. Bruk skum i tørt hår før du bruker rettetang på håret.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning