Het sveis!

Slik setter du opp håret til helgen!

Publisert Oppdatert


Er du lei av den samme gamle frisyren skal du få litt inspirasjon av Wellas hårstylist Tomas Edlund!

Klemmer og spray

Ukedagene suser av gårde og vips så er det helg igjen og tid for fest og moro!

Med alle hårsveiser kommer du langt dersom du har fliseklemmer og tørrspray for hånden. Det skader heller ikke å ha en børste til tupering eller en hårføner til å hjelpe volumet og en krølltang eller rettetang er verdt investeringen. Nå som 70-tallet herjer moten, er fletter in som aldri før og midtskill funker på halvlangt og langt hår.

Har du kort hår kan du som oftest endre luggen din til en kul og rocka hanekam, lage mye volum, skifte retning på skillen eller bruke en klemme og legge den flatt bakover.

Irriterer du deg over at du har typisk halvlangt hår? Det kan jo være vanskelig å gjøre noe som helst med det da håret er i en voksefase hvor du har for kort hår til at det går i strikk, eller for langt til å få stråene som du ønsker. Men, det er fremdeles mange muligheter til å endre på looken din!

Med halvlangt hår kan du mikse og trikse med fliseklemmene og surre håret på bakhodet opp i små kruseduller, samle håret på siden til punkersveis med spray og klemmer og la håret på toppen strutte av volum. Du kan gre håret på bakhodet frem og la luggen få mest fokus slik at den blir fyldig og fresh. Du kan også innimellom hårstråene lage noen enkle fletter som henger løst både fremme og bak, spray litt i tuppene så de holder seg.

Langt og lengre

Har du langt hår har du enda flere muligheter! Likevel er det mange som klager på at det er vanskelig å gjøre noe med tungt hår som henger rett ned. Har du svært tykt hår, kan du få frisøren til å tynne det litt. Når du skal sette det opp selv, skal du ta i bruk kreativiteten din. Tenk på luggen din når du setter opp håret. Du kan flette den inntil sidene eller la den henge løst for å "forlenge" halsen din.

Håret som henger ned på ryggen din kan du også flette i mange fletter og samle det i en strikk, du kan rufse håret og lage det stort før du samler det bak. Bruk gjerne volummousse i håndkletørt hår, føne håret mens du står bøyd fremover og løfte på håret i det du tørker det. Gre det lett og løft opp håret mens du sprayer det med en tørrspray før du begynner å frisere det.

Vil du prøve noe nytt kan du gjerne bruke glitter, silkebånd og annet pynt om du ønsker farge som matcher antrekket ditt!


Se Wellas frisyreforslag her!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning