Pynt på toppen

Gjør hverdagen ekstra søt med tilbehør i håret.

Publisert Oppdatert
Hårfrisyren kan enkelt sprites opp i hverdagen uten at det tar lang tid. Med mye forskjellig tilbehør kan du pynte på frisyren på få minutter.

Hvis du er lei av å gå med håret rett ned hver dag eller i den samme, gamle hestehalen, trenger du bare et hårbånd, en hårspenne med strass eller et skjerf; og vips, så har du en fresh og ny frisyre!

Her er våre tips:

Hårbånd

Du finner hårbånd i alle mulige farger, størrelser og varianter i dag. Enten du velger å gå for en sofistikert stil, hippiestilen, den søte-, eller den sexy stilen; du finner det båndet som passer deg. Et bredt og tykt hårbånd ser strålende ut når håret henger løst rett ned. Trekk alt håret bakover og plasser båndet fremme ved hårfestet slik at du får håret bort fra ansiktet.

Les også: Håret gjennom livet

Les også: Trendy på topplokket

Les også: Sommerens beste frisyrerVelger du et tynnere hårbånd, kan du trekke det rett ned over skillen slik at du får hippielooken, men du kan også ha håret i hestehale eller i en hårball mens du bruker det tynne båndet rundt hodet. Velg om du vil ha et bånd med pynt eller strass, eller et helt enkelt bånd.

Hårspenner

Her har du et hav av muligheter. Du kan gå for enkle, små spenner til å feste luggen din bakover eller til siden med. Du kan bruke en litt større og mer fremtredende spenne med pynt på som en ekstra detalj til frisyren din, enten du vil feste den fremme ved sideskillen eller bruke den til å sette litt av håret opp bak på kronen. Du kan bruke fliseklemmer til å feste hestehalen din i en stor hårball bak på hodet med, eller du kan bruke en enkel klemme i fletten din for å gjøre den mer glamorøs.

Skjerf

En av høstens store trender er den etniske hippestilen og skjerf vil bli en viktig del av denne trenden. Men, du trenger ikke bare bruke skjerfet rundt halsen, dette kan også sprite opp frisyren din. Bruk skjerfet rundt hodet som et tykt hårbånd, pakk håret inn som en fresh turban, knyt skjerfet rundt hårstrikken du har festet hestehalen i, eller flett skjerfet inn i din vanlige flette for litt mer farge.

Hårlasso

Kanskje du brukte den da du var liten? Vel, den funker like bra i dag! Hvis du har lyst å gjøre noe ekstra ut av den vanlige hestehalen, skal du bruke hårlassoen, slik ser halen ut som en slags knute. Sofistikert og klassisk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning