Sommerens beste frisyrer

På stranden, på date eller på jobb - slik får du til sommerens frisyrer!

Sommerens beste frisyrer
Sommerens beste frisyrer
Publisert Oppdatert

Hår og sminke bør sitte når du skal på date for første gang, og det er faktisk visse frisyrer som passer ekstra godt for å gi deg den rette, romantiske looken!

Fiskebensfletten

Dette er den perfekte stilen om du skal på en uformell date på brygga eller på stranden. Den sjøsalte luften vil gi håret flott tekstur for en lekker fiskebensflette. Om du ikke skal møte daten på stranden, kan du jukse litt med å fukte håret med saltvannspray på flaske og la det lufttørke før du fletter det. På denne måten får du en tekstur som er lett å lage volum med, samt at fletten holder.

Slik gjør du:

Del opp håret i to deler og hold venstre del i venstre hånd, og høyre del i høyre hånd. Del de to delene i to igjen, og trekk ytterste del over innerste del av høyre del. Repeter på samme måte fra høyre side, trekk en ytterdel av høyre side over på venstre side. Du skal alltid kun ha to deler med hår i hver hånd som du jobber med. Fortsett til du har flettet deg ned til tuppen av håret og fest med en liten strikk. La fletten henge over ene skulderen for en søt og romantisk look.Løst oppsatt

Du vet hvordan du vrir på håret når du sitter og kjeder deg? Vel, dette er et smart triks for å sette opp håret på en løs og ledig måte! Lag en lav side-hestehale og la litt hår henge løst fremme med ansiktet ditt.

Slik gjør du:

Vri lengdene av hestehalen din og pakk den opp som i et åttetall mot hodebunnen din. Skjul tuppen av halen inn under halen med noen fliseklemmer. Avslutt med en god holdsprayFall til ene siden

Om du har fuktig hår, kan du lage denne frisyren på null tid uten å føne det tørt! Bruk en voks uten olje i det fuktige håret for å skape hold. Så deler du håret i flere deler og lager små hårballer av dette som du fester med fliseklemmer. Spray over litt saltvannspray, og la frisyren tørke.

Slik gjør du:

Når håret er tørt, tar du ut av klemmene og slipper opp hårballene. Klem gjerne i litt ekstra saltvannsspray før du fester noen fliseklemmer bak i nakken og legger håret over på ene siden.Litt trukket bakover

Dette er en fin frisyre å lage dagen etter du har vasket det. Bruk litt mousse i hårrøttene for å få ekstra grep og tekstur i håret. Deretter bruker du en tuperingskam på kronen for å skape volum.

Slik gjør du:

Lag en sideskill fremme ved ansiktet og trekk den ene halvdelen av håret ditt løst bakover, slik at du beholder volumet på toppen. Fest med fliseklemmer. Gre kjapt gjennom håret som henger løst, men ikke la håret se for "ryddig og pent" ut.
 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning