Plaget av dette?

Her er pleien og produktene du bør gå for!

Plaget av dette?
Plaget av dette?
Publisert Oppdatert
Selv om du vanligvis ikke er plaget med særlig tørr hud, kan vintermånedene sette sine spor både i ansiktet og på hendene. Da handler det om å forebygge, pleie og beskytte huden.

Fjern døde hudceller


Du bør fortsette med de gode pleierutinene som du er vant til; rens og toner, eventuelt serum og en god fuktighetskrem. Men når den tørre vinterluften herjer som verst, er det smart å bytte ut din vanlige dagkrem med en litt fetere krem.

Les også: Nå er huden utsatt

Les også: Ta hånd om hendene

Les også: Derfor trenger håret fuktDu finner også fetere fuktighetskremer som ikke inneholder olje og som dermed ikke vil tette porene dine og skape urenheter i huden.

Om du merker at du flasser på kinn, panne, nese og lepper er det viktig å fjerne de døde hudcellene. Da går du for en peeling som passer din hudtype og skrubber deg en til to ganger i uken. Avslutt gjerne hver peeling med en beroligende og fuktighetsgivende maske som du har på i 10-20 minutter. Du finner også peelingprodukter utviklet til bruk på leppene, her avslutter du da med en god leppepomade.

Bruk en velegnet nattkrem for din hudtype og fuktighetsgivende øyeserum.Fuktighetsgivende produkter


Decléor


Nutriboost ultra Cocooning cream

Dette er en kuldekrem til veldig tørr hud og ekstreme klimaforhold. Den er nærende og beskyttende mot kulde og temperaturforandringer. Voks av fire planter skal gi god og stabil beskyttelse.

Pris: 699,-


MD Formulations


Critical Care Shielding Creme

SOS - hjelp for sensitiv hud med skadet hudbarriere. Spesialserien Critical Care skal gi lindring, gjenoppbygge hudbarrieren, gi beskyttelse og dempe rødhet. Kremen er beroligende, helende og fuktighetsgivende, samt skal forebygge hudaldring med aktive antioksidanter. Etterlater en mild, ikke-fet beskyttelse på huden.

Pris: 879,-


Carita


Biological Mask

En effektiv, revitaliserende og reparerende antiage-maske som skal roe ned og mykgjøre sliten hud og gi ny friskhet og glød.

Pris: 679,-


Matis


Réponse Jeunesse - Climatis

Effektiv klimakrem som skal gi beskyttelse mot både kulde, vind, varme og tørr luft. Gir fuktighet, næring og skal styrke hudbarrieren, motvirke hudaldring og roe hudirritasjoner. Tilegnet alle hudtyper, inkludert menn og barn.

Pris: 629,-


Beyond Wishes


Omega Woman Skin +

Kosttilskudd som skal smøre både ansikt og kropp fra innsiden. Sammensetning av fettsyrer tilpasset kvinners behov; pleie av hud, slimhinner og hormonsystem. Huden skal få en bedre fuktighet, føles mykere og se generelt sunnere ut.

Pris: 449,-


Elexir Cosmeceuticals


Rich Moisturizing Cream

En intensiv fuktighetskrem til daglig bruk som skal tilføre huden fuktighet, gjøre huden glattere og roe ned irritert og tørr hud. Passer best for de med tørr hudtype. Kan brukes for å motvirke tørr hud under behandling med fruktsyrer, A-vitamisyre eller kremer mot akne.

Pris: 550,-vinterhud580

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning