Nå kommer de med sko!

Kleskjeden lanserer sin første skokolleksjon i dag.

Publisert Oppdatert
Som en av de ledende butikkjedene for unge fashionistaer i Skandinavia lanserer Bik Bok denne høsten sko.

I første omgang består kolleksjonen av fem ulike modeller i fargene sort, grått og fuksia. Skoene går hånd i hånd med den øvrige Bik Bok -kolleksjonen. Det er flaggskipsbutikken i Karl Johans Gate 12 i Oslo som er først ute med skosalget fra og med i dag.

- Bik Bok ønsker å være en komplett motedestinasjon. Sko er en viktig del av en outfit og ble derfor en naturlig forlengelse av vårt sortiment, sier markedsdirektør Martin Lien hos Bik Bok i en pressemelding.

-Viktig del av antrekket

Det er ett år siden kleskjeden bestemte seg for at de skulle lansere sko i sitt sortiment og nå vil de prøve seg frem for å sjekke om det er et godt nok marked for dette.

Les også: Skodd til jul

Les også: Feminin på lave hæler

Les også: Whitney Ports motetips- Sko er jo en kjempeviktig del av antrekket, man kan gjøre hele outfiten morsom eller sofistikert og sko kan sprite opp et helt enkelt antrekk, formidle følelser og skape en helhet i antrekket, mener innkjøpssjef i Bik Bok, Helena Wahlgren.

Hun forteller at selv om kleskjedens hovedmålgruppe er jenter mellom 15 og 25 år, strekker den nye skokolleksjonen seg enda lenger.

- Og finner man riktige sko til antrekket, føler man seg sexy, stilig, høy og ekstra pyntet. Man kan skape et skikkelig morsomt antrekk med noen fargerike sko og for eksempel matche med en leppestift i samme farge som skoene, sier Wahlgren.

Favoritter

Hun liker alle skoene i kolleksjonen men er ekstra begeistret for zebra-skoene og de grå platåpumpsene.

- Jeg tror likevel at de svarte kilehælene og de svarte platåpumpsene vil bli bestselgere, sier hun.

Innkjøpssjefen mener at de fleste fokuserer på tre ting når de kjøper sko;

- At skoene skal være pene, sitte bra og at de kommer til en fornuftig pris.

Skoene vil være tilgjengelig i alle Bik Bok-butikker over hele landet fra mandag 31. oktober og prisene strekker seg fra 99-599 kroner.

220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning