- Dere er så stilige!

Designer Whitney Port hyller stilen til norske damer.

- Dere er så stilige!
- Dere er så stilige!
Publisert Oppdatert
- Mitt inntrykk er at norske kvinner har en veldig god stil, dere legger mye stolthet i hva dere har på dere, uansett hva dere jobber med. Dere er skikkelig stilige, og så merker jeg at ankelboots er det store her i Norden, smiler reality-fashionista og designer Whitney Port.

Hun er ikledd sitt eget Bik Bok-design fra topp til tå når vi møter henne i Oslo i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen.

Foretrekker t-skjorte og jeans

Amerikanske Whitney Port, som for de fleste er mest kjent som den uskyldige og hyggelige mote-lærlingen i MTVs realityserier "The Hills" og "The City", har hatt det travelt det siste året hun har brukt på å designe høstkolleksjonen for den svenske kjeden. Kolleksjonen inneholder alt fra gensere og jeans til sko og vesker preget av Whitneys enkle og elegante smak.

Les også: Se den nye Bik Bok-kolleksjonen

Les også: Luksuskolleksjon fra Lindex

Les også: Sorte kjolefavoritter- Jeg blir veldig inspirert av mote-websider, av folk jeg møter og steder jeg ser når jeg er ute og reiser, forteller Whitney.

Likevel trives hun selv best i behagelige klær.

- Hva jeg kler meg i hver dag kommer helt an på settingen og hva jeg skal den dagen, men jeg elsker å kle meg casual og enkelt. Da går jeg i en lett sommerkjole eller en behagelig t-skjorte sammen med slitte jeans, sier designeren.

- Plagget som kan brukes til alt

Whitney bor for tiden i Los Angeles men pendler mye til New York og reiser en del utenlands i forbindelse med jobben sin. Selv om hun synes det er morsomt å eksperimentere med stilen sin, er det likevel ett plagg hun alltid må ha med seg i kofferten sin;

- Min svarte Burberry bikerjakke! Den kan jeg bruke til absolutt alt. Men, jeg er også veldig glad i den hvite dressen fra kolleksjonen min. Den kan jeg dresse opp og ned som jeg vil og kombinere med mange elementer; høye hæler, ballerinasko, masse smykker og ulike topper. Man kan også dele opp dressen hver for seg og bruke bare jakken eller buksen med andre plagg, smiler Whitney.

Hun er opptatt av å mikse både ulike teksturer og mønster i ett og samme antrekk når hun kler seg, men designeren går aldri bort i fra klassikeren;

- En enkel, svart kjole passer uansett anledning, sier hun.

- Ikke vær redd

Ved siden av å drive sitt eget klesmerke Whitney Eve og designe for Bik Bok, har Whitney også skrevet boken "True Whit" som kom ut i vinter. Boken er fylt med råd og tips om festplanlegging, kosthold og trening. Hun har blitt en suksessrik og etablert businesskvinne i en alder av 26.

Styrken og selvtilliten til å tørre å satse, er det foreldrene som har gitt henne;

- Fra jeg var liten av har de bygget opp selvtilliten min og samtidig sørget for at jeg har hatt bena godt plantet på jorden, sier hun og fortsetter;

- Om man virkelig bærer på en drøm, er mitt beste tips å ikke frykte det å feile, for det gjør at man lærer og kommer seg videre. Du må bare tørre å prøve, så får du det til, sier hun.

Se flere bilder fra møtet med Whitney Port på vår Facebook-side!w-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning