Én bluse - fem stiler

Slik bruker du basisplagget i fem, stilige looks.

Publisert Oppdatert
Med gode, anvendelige basisplagg i garderoben er det mange muligheter for å skape ulike looks og uttrykk. Har du en blazer, en hvit bluse, jeans og sort bukse, har du et grunnlag som er enkelt å friske opp med andre plagg og accessories. Vi har tatt utgangspunkt i den hvite blusen for å inspirere deg til å style den på mange forskjellige måter.

Les også: Stilig uansett alder

Les også: Feminin på lave hæler

Les også: Kjolene som tenner ham


Avslappet

Med slitte jeans og røffe boots, blir den enkle og sarte blusen med ett mye kulere. Samtidig som blusen også får et røffere preg, myker den også opp det ellers litt harde uttrykket. Bruk gjerne grove smykker med denne stilen, men mindre og sarte smykker passer også godt til den feminine, men røffe looken.

Glam

Kombiner det tøffe og feminine for en glamorøs og rocka stil. Bruk den hvite blusen sammen med spennende teksturer som skinn og blanke overflater. Store statementsmykker i blanke metaller, og ankelstøvletter eller pumps fullfører antrekket.

Romantisk

Velg deg en myk stil ved å mikse blusen med et feminint, skjørt med belte i livet. Kombiner den med andre romantiske og nostalgiske detaljer som en myk cardigan eller plagg med pelsdetaljer, store tettsittende øredobber, og gjerne en cape eller en feminin kåpe med tydelig liv. Ankelstøvletter med retropreg passer perfekt til det feminine skjørtet.

Klassisk

Skap et perfekt jobbantrekk ved å kombinere blusen med sorte dressbukser og en cardigan eller dressjakke. Skal du rett ut etter jobb er dette et antrekk som er enkelt å pynte opp til fest ved å bruke flere accessories som et nytt belte, armbånd og et stort kjede. Velg deg feminine ankelstøvletter eller sko for å myke opp uttrykket.

Trendy

Bruk en sort genser over den hvite blusen og velg om du vil ha blusen ned i skjørtet eller om du lar den henge utenfor, under genseren. Et kort foldeskjørt bryter opp det klassiske og gjør antrekket frekkere og mer trendy. Kombiner det med lave «herresko» og sorte strømpebukser. Et stort statementsmykke pynter opp den enkle genseren, og en blazer gjør antrekket mer formelt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning