Kjolene som tenner ham

Jada, det er igrunnen ganske enkelt...

Publisert Oppdatert
Det gjelder selvsagt ikke i alle situasjoner, og det handler som regel ikke om intelligens; men når det dreier seg om det rent overfladiske og det dyriske, så er menn ganske enkle. Fra biologiske side tenner menn på kvinners kropp, og plagg som fremhever det unike ved kvinners figur, er bankers i det aller fleste menns øyne.

Sexy detaljer

Har du lyst å imponere drømmemannen, sette kjæresten din skikkelig ut eller sjekke opp den sexy fyren du vet kommer på festen til helgen? Da er det ikke dumt å legge vekt på detaljene som garantert vil gi deg oppmerksomheten du ønsker.

Du kan kle deg i den mest råsexy kjolen uten at du ser vulgær ut, her handler det om det samme som når du ellers kler deg; balanse.

Les også: Sorte kjolefavoritter

Les også: Nydelig høststil

Les også: Rødmende fargeSå hva tenner mennene på? Her er våre tips:

Kroppsnær kjole


Altså, enhver kjole som følger figuren din og viser frem kroppens siluett, vil selvsagt vekke oppmerksomhet hos det motsatte kjønn.

En trang kjole kan være utrolig kult. Forutsetningen her, er selvsagt at du føler du har kroppen til det, og at du er komfortabel i kjolen. Er du ukomfortabel, vil du også utstråle dette, og dermed virker det mot sin hensikt.

Nudefarge


En hudfarget kjole som minner om undertøy, gir også assosiasjoner til hud og nakenhet. Igjen; en svært sexy detalje. Her er det derimot viktig at du velger riktig nyanse til din hudtone slik at det ikke blir fargeklæsj.

Gå for ton-i-ton-stilen, altså velg deg en nudefarget kjole med varm undertone hvis du har en varmere farge i huden din. Er du typisk nordisk og blek i huden, kan du også gå for en lysere nudetone i kjolen.

Vis skuldrene


Det er noe spesielt med kjoler som fremhever bare skuldre. Enten du velger en kjole med vid hals som går ut over skuldrene slik at halsen din ser lenger ut, en stroppeløs kjole, en kjole med skrå skjæring hvor bare den ene skulderen avsløres eller en kjole med tynne stropper som fremhever skuldrene dine; det er et enkelt og lekkert triks.

Dyp utringning


Kanskje det billigste trikset i boka, men det funker som regel alltid. Bare husk på at det her handler om setting; du vil selvsagt gå for en utringet kjole på en fest med venner og god stemning, ikke i familieselskap eller i jobbsammenheng.

Pass også på at du har riktig bh under slik at puppene dine sitter bra og ikke faller ut av kjolen, eller henger litt vel mye...

Sterke farger


Dette er også ganske sexy, mest fordi det utstråler selvtillit når du velger en kjole i sterk farge. Da tør du å skille deg ut i mengden, du blir lagt merke til, og du er trendy. Velger du en farge som står godt til hårfargen din, øyenfargen din eller hudtonen din, ser du ekstra fresh ut.

Snøring


En kjole med snøring er råsexy, enkelt og greit. Snøring i ryggen gir deg en stram og veldreid siluett, snøring fremme gir brystene en ekstra push-up-effekt, snøring på sidene gir gjerne assosiasjoner til s&m-sex. Mulighetene er mange!

Gjennomsiktig stoff


Transparente detaljer er supertrendy denne sesongen, også på kjolefronten. Selvsagt skal ikke hele kjolen være gjennomsiktig, det blir jo for mye av det gode. Men transparent stoff på armene, på brystet, eller på skjørtet, skaper spennende og pirrende detaljer på kjolen.

Kort skjørt


Hva med å prøve en kjole med litt lenger slep bak og som er ekstra kort fremme? Det skaper en skikkelig sexy look samtidig som den er sofistikert.

En enkel måte å skille seg ut på festen på.

Skinn


Enten du velger en kjole i helskinn, eller en kjole med skinndetaljer - du er skikkelig trendy om du velger å gå for dette. Og ikke minst supersexy, iallefall i menns øyne. Som med snøringsdetaljer, gir også skinn ganske mange assosiasjoner til sex. Så om du har mot til det, kjør på!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning