Mystisk hårhøst

Få inspirasjon fra Nikitas hårhøst!

Publisert Oppdatert
Mystique Noir er Nikitas høst/vinter kolleksjon 2010. Trenden er mystisk med gotisk eleganse, og blander det maskuline med det feminine. Kalde og mørkere farger dominerer, og felles for alle trendfrisyrene er masse glans.

Røffere damefrisyrerFrisørkjeden mener vi i høst kommer til å se at jentene kan ha veldig korte nakker og øreparti, mens menn gjerne får en mer feminin look.

Les også: Høstens makeuptrender

Les også: Variert flettehår

Les også: Avhengige av hårsprayHer er inspirasjonen til bildeserien på toppen:

1)Langt bølgete hår

Satt opp til en kort bob med dyp sideskill. Brun/mahogni-farge i hele håret, og masse glans.

2) Mahognifarget pasjeklipp

Fønet innover for et rundere uttrykk. Et lengre parti bak, farget i rosa, bryter opp, og blir en disconnection til resten av klippen. Masse glans.

3) Et sterkt og vågalt uttrykk

Grafisk klipp med disconnection i luggen. Kort gradering i nakken og over ørene. Håret er farget svart med masse glans.

4) Kort frisyre

Hvor det feminine møter det maskuline. Kort gradering i nakke, og kort sideparti med tung lugg. Håret er farget i en mørk mahognifarge med rosa/lilla effekter i luggen. Frisyren er glatt og glansfull.

5) Flott og elegant

Oppsatt lugg med inspirasjon fra 50-tallet. Resten av håret er satt til ene siden for et asymmetrisk uttrykk. Mellombrun farge med masse glans.

6)Sterkt uttrykk med grafiske linjer

Masse glans. Tung kommeklipp med en svak konveks linje i luggen og en horisontal linje over ørene. Håret er farget mørkt brunt med blå effekter lagt i luggen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning