Variert flettehår

Nå skal håret ditt se så tilfeldig ut som mulig.

Publisert Oppdatert
Det var Alexander Wang som introduserte oss til den berømte catwalk-sidefletten tidligere i år, og trenden fortsetter inn i høstmørket. Det er om å gjøre å se ut som du ikke har pyntet deg i det hele tatt, selv om det ligger mye styling bak frisyren. Flettetrenden har derimot utviklet seg utover året, og du har flere varianter å velge mellom.

Prøv dette:

Rotete sideflette

Tørk håret med hårføner, gjerne med hodet opp-ned. Trekk håret forsiktig bakover og til ene siden. Flett håret vanlig mens du lar litt hår henge løst for en tilfeldig look. Påfør volumgivende hårpulver i hodebunnen og rufse til for ekstra volum på toppen.

Minifletten

Les også: Video: Høstens hotteste frisyre

Les også: Sølvi lærer deg catwalkfletten

Les også: Hårballen redder dagenOm du ikke har langt nok hår til å flette en hel sideflette, kan du prøve miniversjonen. Dette er en favoritt blant flere kjendiser, og fletten er ganske enkel å lage.

Du lager en sideskill og begynner å flette fra ene siden av håret, la litt hår henge igjen på andre siden. Når du fletter, tar du mer og mer hår med i de tre flettedelene. Fest en tynn og liten strikk i enden av fletten og bruk fliseklemmer til å feste småtuster om du behøver.

Flettet hårball

Start med å føne håret røft og rufsete. Du kan godt bruke en krølltang og krølle små seksjoner av håret om du vil ha ekstra fylde i det. Spray over med litt tørrspray, bruk fingrene og trekk håret bak i en løs hestehale som du fester med strikk. Flette hestehalen ganske fast og fest tuppen med en ny strikk. Spray over en holdspray om nødvendig, forsiktig skal du trekke litt i fletten for å røffe den opp litt eller gjøre gi den mer volum. Så snurrer du hele fletten inn i en stor ball og fester med fliseklemmer.

Naturlig flettebånd

Flettede hårbånd fås kjøpt flere steder, men ekstra fint blir det om du bruker ditt eget hår.

Føne håret røft før du trekker det bakover i en løs hestehale og fester med strikk. Spray kronen med litt holdspray og massere hodebunnen med fingrene for å skape tekstur. Deretter fletter du hestehalen din og fester med strikk i enden av fletten. Så kan du dra fletten din fra baksiden og rundt hodet, og bakover igjen til andre siden av fletten. Forsøk å skjule strikken med å pakke fletten inn der hvor hestehalen starter. Fest med fliseklemmer.

Denne looken krever at du har langt hår. Har du et kortere hår kan du flette håret fra den ene tinningen og over mot den andre siden, og feste med strikk i en hestehale, eller med en spenne bak øret. flette2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen