Kle deg brun

Disse fargene som gir deg deg ekstra glød!

Publisert Oppdatert
Når solen varmer på vårhimmelen, er det tid for lettere tøy og en sommerlig holdning. Men, du føler deg kanskje litt blek og gusten?

Selv om du kanskje ikke har fått tid til å slange deg i solen så mye enda, skal du vite at det faktisk er mulig å få frem en flott glød allerede nå.

Kontraster og duse toner

Du trenger bare velge de riktige fargene på plaggene!

Les også: Trendy ut året

Les også: Stilsikkert fottøy

Les også: Sommertrendene som varerTenk at du skal velge farger som står i kontrast til hudtonen din:
  • Faktisk kan sterke knallfarger få huden til å stråle litt ekstra. Da er det spesielt passende at vårens og sommerens trendfarger er sterke farger som knallblått, lilla, rødt, gult, oransje og grønt!
  • Sommerfargen hvit kommer alltid tilbake, men du trenger slettes ikke kle deg i kritthvite plagg. Har du superlys hud, er det bedre å velge en dusere, kremhvit farge for å skape myk kontrast mot huden din.
  • Beige sandfarger er superlekkert i solen, dessuten funker de nesten på samme måte som et solpudder på huden; du får ekstra glød.
  • Oransje og ferskenfarger plukker opp de varme pigmentene i huden din og vil også få deg til å virke brunere. Fint for deg som allerede har fått et lite grunnlag
  • Visste du at også brunt vil få deg til å virke brunere? Bare prøv selv!
  • Også tilbehør kan få deg til å virke brunere! Både gull og sølv er kontraster mot hudfargen din og vil umiddelbart kvikke opp fargen din.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning