Sommertrendene som varer

Kjøp dette nå, og du har garderoben klar til langt utover høsten.

Publisert Oppdatert
Denne våren og sommeren ser vi knallfarger og hvitt, men i tråd med retrotrendene i retning 60-og 70-tallet fylles også butikkene med varme kameltoner og duse rustfarger som brunt, beige, sennepsgult og rødt. Investerer du i disse fargene nå har du garderoben klar til høsten, siden rustfargene fortsetter å være på trendtoppen i lang tid fremover.

Skaff deg en cape

Ønsker du en jakke som fungerer både vår og høst anbefaler Anette Elvhaug ved Polhem PR capen:

- Allerede denne våren ser du mange capevarianter i butikkene, og trenden fortsetter gjennom hele høsten, sier Elvhaug.

Les også: Kjolen som passer alle

Les også: De kuleste kilehælene

Les også: Hvitt på hvittOgså Stine Birkeland ved Presskontakterna nevner cape som nøkkelplagget du kan kjøpe i vår og bruke i lang tid fremover.

- Du bør ha minst én cape i garderoben din. I tillegg vil jeg anbefale å gå til innkjøp av en bukse med skikkelig sleng i, den holder seg ut året og til vinteren, sier Birkeland.

Langvarige trender

Blonder ble hot i fjor sommer, stod sterkt i høst og har eksplodert i trendbildet denne våren, men det stopper ikke der. Blondene varer gjennom sommeren og blir viktige også til høsten.

- Søte bluser og kjoler med blonder i 40-tallsstil fungerer godt når sommeren er på det varmeste, men når det er kaldere er de også flotte å kombinere med røffere materialer som skinn, sier Birkeland.

I tillegg nevner Elvhaug lange skjortekjoler, boleroer og cardigans som sine nøkkelplagg som fungerer både vår, sommer og høst.

- Skinnjakken er også en sikker trendvinner som du kan skaffe deg nå og bruke i høst, sier hun.

Laredoute349kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning