Nydelig høststil

Så lett er det å variere stilen denne sesongen.

Publisert Oppdatert
Om du er en festglad dame er du sannsynligvis opptatt av å variere antrekket for hver anledning også. Akkurat det er mye lettere om man har en trendmal å forholde seg til.

Her presenterer vi syv trendelementer som går supert til denne sesongen.

Minikjolen med lange ermer

Den råsexy 60-tallsinspirerte minikjolen med lange ermer er faktisk så praktisk og så stilig at den passer de aller fleste kvinner. Det gjør ingenting om den er kort når ermene er lange, på den måten balanserer du perfekt mellom det sexy og det sofistikerte. Bare husk på å bruke litt tykkere strømpebukser til kjolen, så holder du deg varm i høstkvelden og looken blir ikke for dristig.

Skinnbukser

For vågalt, sier du? Slettes ikke! Skinnbuksen finner du i mange forskjellige farger, og looken blir bare kul når du kombinerer den med en søt silkebluse, denimskjorte, strikket flettegenser eller en tøff blazer med en enkel t-skjorte under.

Sexy striper

Du kommer til å se mye av striper på plagg denne høsten, og det er en ypperlig måte å skille seg ut i mengden på. Gå for eksempel for vertikale striper på kjolen din, på en cardigan, en genser eller en skjorte.

Les også: Få femme fatale-stilen

Les også: Pynt deg med print

Les også: Høstlige elementerFinner du komplimentærfarger som mørkeblå med beige striper over, har du en skikkelig stilig look for kvelden.

Dyreprint

Ønsker du deg en enda mer drastisk vri enn stripene, kan du gå for dyreprint som slangemønster, zebra -, leopard eller tigermønster! Velg en jumpsuit full av prints sammen med enkelt tilbehør, eller et plagg som enten bluse, jakke, skjørt eller tights som du kombinerer med nøytrale sko.

Snøring

For en sexy og feminin stil kan du også inkludere noe med snøring i garderoben din. For eksempel en lekker kjole med snøring på magen eller på ryggen. En utrolig enkel måte å skape et mer spennende antrekk på.

Metallisk

Om du likevel bare kan ta deg råd til ett nytt plagg denne sesongen, bør du satse på et metallisk plagg. Det er virkelig det ultimate partytrikset. Gå for et kort sølvskjørt som du kombinerer med en lekker, oversized og svart bluse, en kort gullkjole med paljetter, eller en bronsefarget paljettcardigan.

Du har svært mange muligheter med den metalliske looken.

Høstshorts

Jada, temperaturen på gradestokken har krøpet pent nedover, men shortstrenden fra sommeren henger fremdeles med oss. Nå ser du shorts i skinn og chiffon. Og de er råstilige til festen så lenge du bruker en tykk strømpebukse til.

Det som er ekstra moro med denne looken er at skoene kommer godt frem, så legg litt vekt på de også samtidig som du kombinerer med en figursydd blazer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning