Julens vakreste undertøy

Dette står på ønskelisten vår!

Julens vakreste undertøy
Julens vakreste undertøy
Publisert Oppdatert
Noen gaver blir vi aldri lei av og undertøy er definitivt en av dem. Lite gir samme velvære og luksusfølelse som å ta på seg et sett med lekkert og sexy undertøy. Derfor står vakre blonder, myke stoffer og sexy snitt også på ønskelisten vår i år.

Ny favoritt

Ønsker du å være ekstra trendy i år kan du vurdere å bytte ut bh og truse med en body. Det mener i hvert fall stylist, Marthe Kveli Valeberg, når vi møter henne under lanseringen av Triumphs nye undertøyskolleksjon.

- Body er både superpraktisk og sexy. Den er bh og truse i ett, og gir deg samtidig støtte for magen, som igjen gir deg god holdning, forklarer hun.

Les også: Norske jenter på motetoppen

Les også: Finn helt rikitg størrelse

Les også: Dette er sesongens heteste farge


Mange bodyer kommer med shape-effekt, noe som er praktisk hvis du ønsker litt ekstra støtte i magepartiet. Dessuten kan bodyen gjerne brukes på flere måter.

- En body kan gjerne brukes som en topp under en dressjakke, hvis det passer dresskoden. Det er kjempestilig å la undertøyet synes hvis det gjøres på en smakfull måte, mener Valeberg.Trendene

Som i motebildet generelt er også undertøystrendene det naturlige og jordnære. Derfor er det det enkle og rene og det romantiske og sarte vi kommer til å se mye av i butikkhyllene framover.

- Det er mindre push-up nå enn det var en periode. Nå er det mer naturlig padding som gjelder. Naturlige fasonger som trekant-bh'en, gjerne uten spiler, er også tilbake. Vi ser også mindre strass og sløyfer. Blonder vil det bestandig være, så det ser vi fortsatt mye av, forteller Valeberg.

Når det gjelder farger vil hvitt og svart, i følge Valeberg, alltid bestå. Men noen andre farger har også fått en solid plass i kolleksjonene framover.

- Muldvarp, altså en grålilla farge, er veldig stort, men også sterke farger ser vi mye av. Bruk gjerne knallfarget undertøy med en see-through-bluse over, anbefaler, Valeberg.Mer enn støtte

Du trodde kanskje du hadde hørt om det meste når det gjelder undertøy? Kanskje ikke. Nå skal det nemlig gjøre mer enn å løfte rumpa og gjøre puppene større.

- Nå skal undertøyet ha flere fuksjoner. I den nye vårkolleksjonen til Triumph får du undertøy som transporterer fukt, perfekt for en kveld på byen, eller for en gåtur med jentene. Det kommer også truser som, over tid, skal redusere cellulitter. Og det beste er at undertøyet er superlekkert, forteller Valeberg.


marte ferdigbody ferdig-ja

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning