Hemmelige skjønnhetstriks!

Her får du makeupartistenes gode råd!

Publisert Oppdatert
Litt lei av speilbildet og ute etter en ny sommerlook? Her får du proffenes hemmeligheter!

1. Hårstrikk av hår

Trikset med å rulle en tynn del av håret ditt rundt hestehalen din slik at "strikken" er ditt eget hår, er ganske enkelt. Rull håret rundt halen din og sett en fliseklemme inn i selve festet slik at fliseklemmen forsvinner inn i håret mens frisyren holdes på plass.

2. Vintagelepper

Få en vintagelook med superrøde lepper. Påføre leppestift med en leppekost og legg på litt gjennomsiktig pudder tre ganger på rad. Du kan avslutte med gloss om du ønsker.

3. Løse krøller

40-tallsinspirerte krøller skaffer du deg ved å krølle seksjoner av håret med en krølltang og etterhvert feste lokkene til hodebunnen. Spray på en fleksibel holdspray og vent i 30 minutter. Fjern fliseklemmene og kam ut, men vær forsiktig slik at du ikke får elektrisk hår!

4. Glødende hud

For å få huden til å gløde, gi kinnbena et løft med en offwhite skygge.

5. Volum i håret

Selv helt flatt hår kan få volum med noen få enkle grep. Start med å spraye en volumspray gjennom håret. Bruk en krølltang for å skape krøller over hele hodet. La krøllene kjølne og børste igjennom håret fra topp til tupper for å skape enda mer volum. Avslutt med hårspray.

6. Myke krøller

Du kan få myke krøller på tre måter; krøllruller, krølltang eller fletter. Bruker du krøllruller er det beste å rulle opp håret og feste hver rull med fliseklemmer for så å føne til slutt. La håret være krøllet så lenge som mulig og slipp deretter håret ned og avslutt med hårspray på hele håret.

7. Tørr ansiktshud

Dersom du har tørr hud skal du ikke pudre ansiktet for mye da den tørre huden blir fremhevet og resultatet kan bli flass i ansiktet. Vent med å pudre deg til rett før du skal ut, spray på litt fuktighetsspray og avslutt lett med pudder igjen.

8. Matte lepper

Om du ønsker en matt look for leppene uten å kjøpe ny leppestift, klapp litt pudder over leppestiften for å tone ned skinnet på leppene.

9. Glatt hale

For en glatt hestehale uten å få fett hår; glatt ut flisene ved å trekke en matt voks nedover hestehalen.Kilde: Totalbeauty.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning