60-tallsvår!

Endelig er det mildvær i sikte, gå for en 60-tallslook i solen!

Publisert Oppdatert
Det finnes et par musts når du skal sminke deg om våren og sommeren, og et godt tips er 60-tallssminke, så lenge du ikke overdriver fargebruken! Se videoeksempel nederst i saken.

Nettstedet gracemagazine gir deg fem tips til hot vårsminke!

Øyenskyggen

Markerte øyne er fint om våren, 60-tallsinspirerte farger i pastell mikset til en sotet look er nøkkelen til stilen i varmere vær! Kanskje har du sett den britiske sangerinnen Duffys look? Det er denne du skal gå for!

En lys pastellfarget øyenskygge med litt skimmer er fin å bruke som et utgangspunkt. Bruk skyggen over hele øyelokket, dersom du ønsker en mer markert look kan du bruke en mørkere farge fra midten av øyelokket og ut mot ytterkanten av brynet. Bruk en svart eller grå liner langs de øvre vippene og dra den utover til siden. Avslutt med maskara.

Lekre lepper

I vår er det in med litt farge på leppene, glossy med et hint av sterk farge under. Dersom du ikke finner en gloss med den perfekte fargen kan du fint bruke en leppestift med farge og en nøytral gloss over.

Duse rosekinn

Rødmende kinn er både søtt og sexy, og nå som solen titter frem kan et solpudder fungere godt. Velg en farge som gir deg glød, men pass på at pudderet ikke er for oransje for deg.

Sterke bryn

Sterke bryn har dominert catwalkene verden over i det siste og nå er det øyenbrynene du skal satse på i vår- og sommerværet. Fyldigere bryn gir ansiktet en ungdommelig glød. Makeupartist Anastasia Soare har skapt sin egen linje med øyenbrynsprodukter. Et av hennes sett heter Tweezers Anonymous kit, settet passer perfekt for deg som har overnappet brynene.

Rett hår

Enten du liker håret rett og glatt eller med myke krøller, stikkordet for våren er kontroll. Skinnende, glatt hår er definitivt in! Du kan for eksempel prøve å rette ut håret med en rettetang med keramiske plater. Glatt håret ut og vipp det litt i tuppene så får du en feminin og søt look. Volum i luggen er også noe å satse på!

Kilde: gracemagazine.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning