Få kjendisstilen!

Vil du se ut som Beyoncè eller Jessica Alba? Sølvi Bjørnevoll forklarer deg hvordan!

Publisert Oppdatert
Kjendiser forandrer hårfarge og stil omtrent like ofte som vi dødelige skifter sokker! Det er vanskelig å holde tritt med dem, men har du funnet en favorittlook blant de glamourøse, kan du lett kopiere utseendet.

Vår hårekspert Sølvi Bjørnevoll, er vant til å eksperimentere, mikse og trikse med både farge, klipp, lengde og volum. Vi har plukket ut seks vakre kjendiser. Les ekspertens analyser og råd om hvordan du kan se ut som din favorittkjendis her!

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (25) som jobber som frisørlærer ved Norsk Frisørskole i Oslo og er Kvinneguidens nye hårekspert.I tiden fremover vil du få flere gode hårtips fra den glade frisøren.Beyoncè

Beyoncè Knowles er vakker med volumiøst, skulderlangt hår med lyse striper.

 • Fargen

  - Hun har noe mørkere hår under for å lage en slags skyggeeffekt og for å fremheve klippen og stylingen. Beyonce bruker varme farger som fremhever hennes hud og øyefarger. Vanskelig å si eksakt hva farger hun har brukt, men flere lysnyanser sammen med det mørke, lager et fantastisk fargespill samtidig som det er naturlig og rolig.

 • Form

  - For å få til sveisen kan man enten bruke store hårruller eller en stor krølltang. Volum og luftige bølger er råsexy, men husk, denne jenta har egne stylister som har fønt og formet i flere timer før bildene blir tatt.

 • Tipset

  - Kommer du hjem fra jobb og bare har noen timer på deg før du må være klar? Vask håret dagen i forveien. Slik vil det kunne holde bedre på krøllen. Prepp det med en god våtspray som for eksempel den nye volumsprayen til Tigi. Den lukter helt fantastisk og gir et lett hold. Vent til håret er tørt å ta ut et stykke hår. Spray over våtspray med godt hold i. Jeg har en venninne som bruker litt toalettpapir over tuppene for at de da skal tørke fortere og samle seg. Det funker veldig bra! Rull opp håret, det er enklere enn du tror. La det tørke helt, om ikke det er helt tørt vil det klappe sammen og du er tilbake til start.

  Jessica Simpson

  Jessica Simpson har her en nydelig blondfarge, fyldig lengde til midten av ryggen, glans og vakker form.

 • Lengden

  - Hun har til tider ganske så langt og fyldig hår. Har du ikke lengden, kan du eventuelt investere i gode extensions. Det flyter over av dårlige extension-jobber, jenter som gjør det på hverandre og lignende og dette skader håret mer enn det gjør godt. Extensions bør være av ekte hår og gjort av noen som kan dette. Selv har jeg jobbet med Great Lenghts og So cap og er kjempefornøyd med de. Det koster litt, men skal du se ut som en stjerne må du nok regne med å legge litt penger i løshåret.

 • Fargen

  - Jeg anbefaler å lysfarge håret fremfor å bleke det. Slik vil håret holde bedre og se sunnere ut. Bruk glansfremmende produkter for å få håret til å skinne som Jessicas. Joico har noen fantastiske shineprodukter som ikke tynger håret.

  Jessica Alba

  - Jessica Alba har i den siste tiden blitt observert med en en søt frisyre med fletter på sidene i oppsatt hår, frisyren kan du bruke både til hverdags og til fest og det trenger ikke ta mer enn fem minutter.

 • Frisyren

  - Har du fall eller krøller er det mye lettere å sette det opp. Bruk fliseklemmer eller små klyper. Flett en pariserflette på siden og bind den sammen bak. Sett fliseklemmene på kryss så sitter de bedre. Det nærmer seg sommer og det er kjempesøtt å sette opp håret løst. Tren litt og du vil se hvor enkelt det egentlig er. Bruk speil til å se bak slik at det ikke ser ut som et kråkereir. Men, alt er jo lov!

 • Fargen

  - Jessica Alba har striper med flere brune og gylne farger i sitt naturlige brune hår. Dette fremhever krøllene og eventuelt fletten. Slik blir det en spennende oppsatt frisyre.

  Halle Berry

- For tiden har den sexy skuespillerinnen en veldig enkel frisyre, og mørkebrunt hår med en fantastisk glans.

 • Glansen

  - Igjen, det er stylister som jobber med å føne og glatte håret hennes. Kjøp deg en god kur, ikke nødvendigvis for å få glans, men et sunt hår er et vakkert hår og glansen vil bli mye lettere å oppnå.

 • Fargen

  - Har du en blass og kjedelig farge? Gå til frisøren og frisk den opp før våren kommer! Bruk riktige produkter som verner og pleier fargen og håret. KMS har en silksheen - serie som gir et fantastisk hår og en flott glans. Selv så bruker jeg kun dette når jeg skal noe spesielt, men jeg kurer det ofte.

 • Form

  - Klippen hennes er ikke så veldig spennende men klassisk og oppklippet. En økende lenge, men selv er jeg mer fan av bruk av lugg og enda mer volum og "edge".

  Jessica Biel

  - Jessica Biel har for tiden helt blond farge og går gjerne med håret oppsatt bak.

 • Farge

  - For å holde et langt, lyst hår sunt, er det viktig at du bruker de riktige produktene. Hør med frisøren din hva hun anbefaler for ditt hår. Lysfarge bevarer kvaliteten på håret best fremfor bleking.

 • Frisyren

  - Skal du på fest eller vil sette det opp, er trikset å bruke hårruller eller krølltang. Slik får du kontroll på håret og det blir mye lettere å ha med å gjøre. Bruk fantasien og sett opp med fliseklemmer, fletter, krøller og så videre. Trikset her er også å skjule klemmene slik at de ikke synes. Du kan også bruke litt pynt som sommerfugler, marihøner og lignende krimskrams. Er du ekstra kreativ, kan du finne magneter, blomsterpynt, knapper og lignende. Lim forsiktig på fliseklemmer og vips, så har du din egen klemme som er helt unik!

  Elle McPhersons

  - For tiden har Elle McPherson lang hår rett under skuldrene med fylde, lugg og en varm farge.

 • Fargen

  - Brun, fyldig farge med mørkere striper i, håret er også stylet i flere timer, men har du tid kan du prøve!

 • Form

  - Jeg elsker lugg og syns alle burde anskaffe seg en! Varmeruller, rundbørste og føner gjør håret fyldig. Har du flatt hår som faller ned så fort du har fønt det opp? Bruker du riktige produkter for å få det til å holde? Vask det og håndkletørke det. Fordel litt skum eller volumsprayen til Tigi i håret og bruk rundbørste på det. Start nederst og føn deg oppover. Det må være helt tørt før du begynner på neste del. Løft børsten oppover og rull tuppene over børsten til slutt. Slik får du fantastisk glans i håret samtidig som det blir luftig og fullt av volum.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning