Har med ekstrasko i vesken

Toppbloggeren kler seg både praktisk og kult. Få tipsene hennes her.

Har med ekstrasko i vesken
Har med ekstrasko i vesken
Publisert Oppdatert
- Sommeren er helt klart min favorittårstid å kle seg. Endelig har vi jentene muligheten til å kle oss feminint i sommerkjoler, sier Janka Johansson Polliani.

Bloggeren bak Polliani.com forteller at hun helst går for den bohemske 70-tallsstilen, som er veldig aktuell i motebildet denne sommeren.

- Hvite, korte blondekjoler med tulipanarmer, frynsevesker og fjærpynt i håret er min look i sommer, sier hun til Kvinneguiden.no.

Pakketips til ferien

Janka har etterhvert blitt en av toppbloggerne i Norge som deler tips relatert til sin personlige stil og annet som inspirerer henne. Denne sommeren er Janka særlig aktuell på grunn av sitt samarbeid med eBay.no. Her bistår hun blant annet med å gi nordmenn tips og hint om hva de bør pakke i kofferten, enten man skal tilbringe ferien på stranden, i byen eller på fjellet.

Les også: Gjør kjolekupp nå

Les også: Jeansen for deg

Les også: Slik gjør du salgskuppHver uke tar bloggeren for seg et nytt tema, og hver dag deler hun motetips via Facebooksiden "Mitt kupp".

- Jeg er så glad for å samarbeide med eBay.no. Jeg er selv en eBayista, og synes derfor det er morsomt å dele alle mine tips og råd med det norske folket, sier hun.

Mote i hardt vær

Været i Norge kan variere stort om sommeren, og dermed kan det også være vanskelig å kle seg kult, behagelig og praktisk på samme tid. Men, Janka har råd;

- Ett tips er å alltid ha med et ekstra par med sko. Jeg drar gjerne på jobb i boots eller gummistøvler, men har et par sandaler i vesken om været letter utover dagen, sier hun og fortsetter;

Les også: Søte sommerkjoler

Les også: Klassisk og tidløst

Les også: Sommerens lekreste tilbehør- Jeg kler meg også ofte i lag, for eksempel en lett sommerkjole med en kimonojakke over. Blir det varmt, er det enkelt å endre antrekket. Jeg drar også sjelden hjemmefra uten en skinnjakke, regner det litt så er det ingen krise siden skinn tåler litt vann.

Personlig stil

Bloggeren har selv en karakteristisk stil og tror det først og fremst er viktig å tørre å gå for en egen stil fremfor å henge seg for mye opp i trender;

- Selv har jeg funnet min stil, og basisgarderoben min er kanskje litt dyrere med plagg som varer lenge og med mitt eget uttrykk. Skapet er fyllt med dette, og så kjøper jeg gjerne trender i billigere kjedebutikker, så jeg kan ta meg råd til å bytte ut plagg oftere. Sånn blir jeg sjelden lei garderoben min, og jeg kan bruke plaggene mine igjen og igjen, forteller hun.

Gjør nettkupp


Vil du gjøre gode kupp på nett? Her er Jankas beste tips:
  • Du må lete! Det er ikke som å gå inn i en butikk hvor alt ligger på rekke og rad.
  • Mange synes det er vanskelig å handle brukt, men jeg elsker vintage og eBay fordi det er som å gå på skattejakt. Du kan finne trender og unike kupp til en billig penge.
  • Sil ut søkene dine. Istedenfor å skrive "kjole" hvor du vil få opp uttallige stiler, merker og så videre, så kan du skrive inn hvilken type kjole du vil ha, for eksempel årstall, hippie eller lignende. Da vil søkene begrenser seg.
  • Når du lærer deg å bruke nettet, kommer du til å handle mesteparten av klærne dine der. Det gjør jeg, ikke noe er mer spennende enn å hente pakken på posten!
JANKA570

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning