Slik gjør du salgskupp

Dette bør du handle på årets sommersalg.

Publisert Oppdatert
Sommersalget er i full gang både i butikker og på nett, og det er mulig å gjøre gode kupp. Men hvordan ender du opp med nettopp kupp, og ikke garderobefyll du aldri kommer til å bruke? Nøkkelen er å handle plagg og tilbehør som holder seg utover høsten og vinteren. Forsøk å glemme at det er salg, og kjøp aldri noe "fordi det er billig". Hadde du ikke vurdert plagget til full pris, vil du sannsynligvis aldri bli helt fornøyd med det, uansett hvor billig det er.

Gå for dette:


Klassisk og tidløst

Klassiske og tidløse plagg som velsittende bukser og jeans, blazere, cardigans, enkle pumps, skjorter og bluser, og enkle kjoler du kan kle opp og ned etter anledning, er alltid gode kjøp. Gå for klassiske farger som sort, hvitt, brunt, grått og mørkeblått, og du får et plagg som kan vare i årevis.

Kjoler

Skal du i bryllup, på sommerfest, på julebord eller noe annet som krever at du pynter deg skikkelig, er det ingenting som er så frustrerende som å tråle butikker i timesvis uten å finne noe. Til slutt ender du kanskje opp med en dyr kjole du egentlig bare syns er grei nok. Løsningen? Vær føre var, og se etter penkjoler på salg. Ofte selges kvalitetskjoler ut til halv pris når sesongene skifter, og klassiske kjoler går aldri av moten.

Trendelementer

Har du lyst på en av sesongens store trender, for eksempel en bukse i knallfarger eller en jumpsuit som passer perfekt på festival? Let på sommersalget, så slipper du å bruke unødvendig mye penger på plagg som er på trendtoppen akkurat nå.

Noen av sommerens store trender holder seg imidlertid godt utover høsten. Den rustrøde fargen er én av dem, og er et sikkert kjøp på sommersalget. Et annet tips er maksikjolen, som kan brukes også når sommervarmen forsvinner hvis den kombineres med tykke strømper og boots.

Designerplagg og tilbehør

Klassiske designerplagg i god kvalitet går aldri av moten. Prisen er som regel det som setter en stopper for kjøp, men på salg er det meste mulig. Netaporter.com, Outnet.com og Mytheresa.com tilbyr alle designerklær, sko, vesker og tilbehør med opptil 70% rabatt.

1 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning