Fyller leppene før jul

Skjønnhetssalonger opplever rush før høytiden.

Fyller leppene før jul
Fyller leppene før jul
Publisert Oppdatert
Norske kvinner vil pusse på fasaden til selskapeligheten fyrer løs og det er også derfor kjønnhetsklinikkene har sine travleste uker før jul.

Sykepleier og behandler Petra Eckmann hos Face It merker stor pågang, og noe er mer etterspurt enn annet.

- Det er spesielt fire behandlinger som er populære, sier Eckmann i en pressemelding.

Her får du hennes tips.

Party peeling

Kombinert med en god ansiktsbehandling er det mange som tar en såkalt Party Peeling. Med fruktsyre kvitter man seg med gustne, gamle hudceller. Det øverste hudlaget peeles forsiktig og man får mer glød og ser yngre ut.

Les også: Dette endrer ansiktet

Les også: Lær deg partyfrisyrene

Les også: Nå skal hudpleien drikkes!- Man kan bli litt rød og noen kan flasse litt i noen få dager, men behandlingen er skånsom og huden blir friskere. Peeling kan også dempe pigmentflekker og gi en jevnere hudtone. Dette er veldig populært og mange tar en slik peeling jevnlig, for eksempel hver sjette uke for å opprettholde et friskt utseende.

Fyldigere lepper

- Hos spesielt kvinner over 30 er de nye leppeproduktene til Restylane veldig populære. Restylane LIP Refresh er ikke for de som vil ha trutmunn, men gir myke lepper som holder på fukten. Det gir et helt naturlig utseende, ingen legger merke til det, men du kan legge leppepomaden på hylla, mener Eckmann.

Leppene skal få en frisk glød og se myke og sensuelle ut. Salongen reklamerer for at dette er for jenter og kvinner som vil se naturlig vakre ut.

Oppfriskning

Eckmann bruker også mye tid på kunder som ønsker å se mer våkne og opplagte ut.

- Det er stor pågang fra damer som synes de ser slitne ut. Om de er småbarnsmødre, er preget av lite søvn over tid, har blå ringer under øynene, poser og ser dradd ut. Forsiktig behandling med Restylane på partiet rundt øynene er veldig populært, sier Eckmann som er en av ekspertene i Norge på akkurat denne spesielle teknikken.

- Kunder blir superfornøyd. De står opp og ser freshe ut. De forteller at de blir glade når de ser seg selv i speilet om morningen, forteller hun.

En eller to behandlinger skal være nok da resultatet kan vare opp til to år. Dette er fordi hyaluronsyren i Restylane visstnok skal sette i gang forryngelsesprosesser i huden.

Dådyrøyne

Også salg av løsvipper pleier å øke før julebordssesongen, denne pågangen merker også skjønnhetssalongene som tilbyr vippeextensions. Eckmann forteller samtidig at det er mulig å få ens egne vipper til å se tykkere, fyldigere og sunnere ut.

- Nyheten Neu Lash er et serum med pleiende stoffer som smøres på øyenvippene daglig og kan bidra til dette.

petra220 Petra-Eckmann220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning