Frisyrene som fullfører antrekket ditt

Og slik lager du dem!

Frisyrene som fullfører antrekket ditt
Frisyrene som fullfører antrekket ditt
Publisert Oppdatert
En kul eller trendy frisyre trenger ikke å være så komplisert! Vi har spurt Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll om hvordan du lager frisyrer som gjør julebordslook'en din komplett!

Les også: Superproduktene for ditt hår

Les også: Lær deg pratyfrisyrene

Les også: Vakkert hår gir mer sex


Ditt valg


Selv om de fleste er nøye med kjole og smykker er det ikke alltid håret får samme omtanke. Men det bør det få, mener Sølvi.

- Det har så mye å si! Har du flott kjole og kule sko, men et hår som ikke ser bra ut er det 2 av 6 på terningen fra meg hvertfall!

I følge henne er det ikke så mye som skal til for å snu helthetsinntrykket fra ok til fantastisk. Og er det festligheter i forbindelse med jobb kan det også være andre grunner enn de åpenbare som bør tas i betraktning.

- Hår, makeup og klær lager et bilde av hvem du er. Kommer du på jobbens julebord med en dypt utringet kjole, tuperte krølltangkrøller og alt for mye og sterk makeup kan du fort gi et helt annet inntrykk enn om du kommer med oppsatt hår, classy makeup og en flott kjole. Du velger hvem du vil være, mener Sølvi.

Årets frisyrer


I fjor var det "jo større jo bedre" som gjaldt. Det har ikke sluppet helt taket i år heller, selv om den kommer i en litt annen innpakning.

- I år snakker vi om 60-tallsvolum! Volum på kronen, sideskill med lugg og bølgekrøller, forklarer Sølvi.

Er du ikke helt klar for Twiggystilen er det også andre stiler som kan gi deg en fresh og trendy look.

- Knuter og tvinninger ser vi også fortsatt mye av, og kan gi en romantisk feeling, mens androgyne frisyrer gir en sexy blanding av det feminine og maskuline. Se an antrekket ditt og velg frisyre ut fra hvordan du vil at helhetsuttrykket skal være, anbefaler frisøren.

3 julebordsfavoritter


Sølvi har valgt ut tre frisyrer som garantert gir deg en flott look til julebordet! Her får du instruksene.

Romantisk

Denne frisyren har et snev av 60-tallet og er både romantisk og trendy på samme tid.

Tuper kronen så høy som du ønsker. Bruk en naturbørste for å få en glatt overflate, uten å børste bort tuperingen. Trekk sidene bakover og fest i det tuperte håret, eller ved siden av. Legg den ene delen over den andre så de krysser hverandre. Resten håret kan du la henge rett ned, eller du kan krølle det for en mer romantisk feeling.60-talls

Denne oppsatsen er en sikker vinner og passer til det aller meste.

Den har samme utgangspunkt som frisyren over; tuper kronen så høy som du ønsker. Trekk deretter sidene bakover, og la dem krysse hverandre. Fest godt med fliseklemmer.

Lengdene knyter du to ganger, som en dobbel sløyfe. Fest så knuten med flisklemmer, lavt i nakken.


Løs oppsats

Tuper kronen og eventuelt på sidene hvis du ønsker mer volum. Rull opp lengdene som en pølse og fest godt med fliseklemmer.

Velg selv om du ønsker en stram look i fronen ved å dra håret glatt til siden, eller om du ønsker en mer romantisk look ved å la noen lengder henge løst.

Spray over med en hårspray til slutt.Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!

Slvi3 ekstraaaa3.200x318 ekstra1.200x318 ekstra-3.200x283

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning