Få sexy kysselepper

Seks steg til de lekreste leppene du kan tenke deg!

Publisert Oppdatert
Lite er så vakkert som et sett fyldige, markerte, fristende og fremtredende lepper på kvinner. Ikke alle er født med Angelina Jolie-trut, men vi kan så absolutt jukse oss til en!

Røde lepper

Begynn med helt rene lepper. Smør utover en leppeprimer på leppene og langs leppekanten for å skape et jevnt område å jobbe på. En vanlig hudprimer passer like bra om du ikke har en som er spesiallaget for leppene. Primeren bidrar til at leppestiften holder seg på plass.

Les også: Skjønnhetstips fra ekspert

Les også: Eyeliner-øyneDeretter påfører du en kremet highlighter eller lys concealer på øverste leppekant med fingertuppene dine for å skape en illusjon av mer volum og fylde. Smør også litt highlighter på området hvor de to linjene går fra leppene og opp mot nesen din.

Du begynner så å påføre lipliner fra midten av nederste leppe. Bruk en knallrød lipliner langs hele leppekanten, følg kanten nøye, men ikke kom utenfor med fargen.

Du skal fortsette videre med liplineren innover på leppene til hele overflaten er dekket med farge. Dette vil skape en base som varer lenge og et godt grunnlag for leppestiften.

Les også: Ungt sminket

Les også: Vakker med rosa

Les også: MakeuphemmeligheterBruk så en liten leppekost for å påføre en intens rød leppestift med mye pigmenter. Begynn innerst på leppene og påfør utover hele området.

Til slutt tar du en glossy orangeaktig leppestift og maler et lett lag over den røde med penselen din. Ha med deg både den røde og den organge fargen i vesken sammen med penselen din slik at du kan friske opp fargen i løpet av dagen og kvelden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen