Se den nye Bik Bok-kolleksjonen

Reality-fashionista Whitney Port står bak.

Publisert Oppdatert
Det spås kø utenfor Bik Boks butikker over hele landet når damene kan man slå kloa i den spesialdesignede kolleksjonen den 6. oktober fra klokken 18.

Og bor du i Oslo-området kan du også få møte Whitney Port som skal kaste glans over eventet når kolleksjonen slippes i butikken i Karl Johansgate 12.

Kolleksjonen består av av gensere, bluser, kjoler, bukser, vesker og sko. Det er brukt fine materialer som silke, chiffong, viskose, en ullmiks. Prisene ligger på 339-799 kroner.

Maskulint med feminint

- Det har vært utrolig kult å designe en kolleksjon for Bik Bok. Jeg synes Bik Bok tilbyr et bredt og trendy sortiment til utrolig bra priser og når de ringte meg og spurte om jeg ville gjøre en gjestekolleksjon takket jeg ja med en gang, sier Port i en pressemelding.

Les også: Basisgarderoben for høsten

Les også: Pynt deg med print

Les også: Pen i ponchoHun er også glad for å nå ut til Norden med sin kolleksjon som mikser det maskuline og det feminine.

- En kremhvit dressjakke henger ved siden av delikate bluser og mønstrede jeans. En strikket genser har fått lukseriøse gulldetaljer. Det er kontraster og balanse som gjør det interessant. Alle plaggene i kolleksjonen passer sammen og det er plagg som jeg også kan bruke selv, sier hun.

Favorittplagg

Ports favorittplagg i kolleksjonen er den mønstrede jeansen.

- Akkurat nå er jeg inne i en periode der jeg elsker mønster inspirert av vannfarger, og derfor ble det et slikt print på jeansen. Da jeg bodde i New York brukte jeg nesten aldri jeans, men nå som jeg bor i Los Angeles bruker jeg det nesten hver dag. Jeg styler de med en tight skinnjakke og boots, sier designeren.

whit220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning