Alternative skjønnhetstips

Det er ikke så mye hokus-pokus som skal til.

Publisert Oppdatert
Det er ikke bare-bare å holde seg fresh, vakker og ung så lenge som mulig, men du kommer langt med noen enkle triks.

1. Dine flotteste bilder

Gå gjennom alle bilder du har av deg selv, og plukk ut bildene der du syns du ser best ut. Er det noen fellestrekk ved disse bildene? Kanskje har du håret på samme måte, eller du har på deg en spesiell farge?

2. Vaske mobilen

Har ene siden flere kviser enn andre siden av kjaken og kjeven din? Det kan komme av bakterier på mobilen din. Om du har en iPhone eller en touchskjerm, kan det være lurt å skaffe seg en renseklut som fjerner bakterier og skitt fra skjermen.

Les også: Dette kan ødelegge for huden

Les også: Nydelig sminke3. Fuktighetskrem med SPF

Selv før sommersolen er her for fullt påvirker UVA og UVB-strålene huden din. Bruk en fuktighetskrem med solbeskyttelse hele året for å holde på din unge, friske og rynkefrie hud!

4. Skjønnhetsutfordring en gang i måneden

Det kan føles befriende, fornyende og forfriskende å gjøre noe som får deg til å føle deg bedre hver måned. Det kan være en fin hårklipp, nye negler eller spraytan, eller kanskje du rett og slett får energi av å lage en treningsutfordring til deg selv?

5. Oppgrader hudpleierutinene

Kanskje har du brukt samme fuktighetskrem siden du var 17 år, men om du nå er 27 år, trenger du antakeligvis en annen krem. Sett av litt tid til å finne ut hvilke produkter som er riktig for din hud og din alder, og planlegg nye rutiner.

6. Betal for dine hårsynder

Rettetang, krølltang, føner; alt setter tydelige spor i håret ditt. Derfor er det smart å trimme håret ditt hver sjette til åttende uke, da holder håret seg sunt, og du trenger ikke klippe så mye hver gang.

7. Dårlige vaner

Vi har alle våre synder og dårlige sider, men noe er likevel ikke greit dersom du vil se best mulig ut. Røyking, snusing og alkohol kan gi deg helseproblemer i form av alt fra dehydrert hud til kreft. Forsøk derfor å kutte ned på disse tingene.

8. Ikke plukk

Enten du plukker på neglebånd, maskaraen av vippene eller kvisene dine; slutt med det - det gjør vondt verre.

9. Skjønnhetssøvnen

Les også: Slik blir huden din vakker

Les også: Lær deg makeuptriksene

Les også: De beste øyenskyggeneDette er kanskje det viktigste av alt; sørg for å få nok søvn hver natt! En god natts søvn ordner nemlig opp i det meste, styrker huden din, håret ditt, hjelper forbrenningen og gjør deg positiv og uthvilt fremfor trett og stresset. Når du har mer energi får du også lyst å bevege deg mer.

10. Trim

Kom deg ut og fyll lungene med frisk luft! Bevegelse gjør mye av det samme som søvn gjør; du får mye energi og kroppen er glad for at du bruker den. smrekrem220 trimmehr220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning