80-tallsmote

80-tallets pasteller får deg til å smile. Stor bildeserie!

Publisert Oppdatert
En individuell stil er alltid en sikker vinner. Damer som vet hva de liker, som ser selvsikre og stilsikre ut, er oftest de damene som får mest positiv oppmerksomhet.

Morsom mote

Mote er spennende på mange plan, når det gjelder å følge moten handler det kanskje først og fremst om å kle seg i det man føler seg mest komfortabel, vakker, sexy og fresh i. Og siden vi kvinner er forskjellige, er ikke sesongenes mote nødvendigvis universal for alle og enhver.

Det viktigste er at du finner de plaggene som passer deg og din figur, din hudtone og din hårfarge, ikke tenk over hva de andre rundt deg går med, finn plaggene, skoene og smykkene som er perfekte for deg.

Selvsagt er det gøy med inspirasjon for å få idèer til nye stiler du kan prøve, det er alltid kjekt å eksperimentere!

Derfor kan du iallefall vite hva som kommer til å rocke vårens og sommerens motearena i år, og mikse og trikse med egen stil ut i fra dette.

Tidligere har vi skrevet at 70-talls_sommer-/4713470 - tallsmoten tar overhånd denne sesongen, likevel ser vi at de naive, glade 80-tallsfargene ikke vil slippe taket så lett. Og foretrekker du å være en 80-talls "Material girl" fremfor en 70-talls "Black Betty", er pasteller og morsomme kombinasjoner riktig for deg!

Hvis du er redd for å se ut som en aerobicinstruktør alà Jane Fonda kan det være greit å vite at du kan tone det hele ned en god del. Det finnes nemlig enkle basisregler for å kjøre den glade stilen fullt ut - uten å overdrive.

Tenk de strenge, men sexy damene i Robert Palmer's musikkvideo "Addicted to love", langt og åletrangt. Tenk også moten fra tynnmanuskript-high school-filmer. Polkadotter, striper, neontrykk, store mønster, saftige pasteller, belter, smykker, kort og luftig, vide skjørt, rysjer og sløyfer - slå deg løs!

Inspirasjon

  • Gå for mørke, trange jeans med høyt liv og åletrange ben.

  • Denimmoten gjelder også på kjoler, jakker og skjorter, se etter lyst dongeristoff og steinvaska mønster.

  • Multifargede, korte kjoler med lekent mønster er et must.

  • Alle trenger en ensfarget, kort pyntekjole som passer til flere anledninger. Kjører du 80 - talls passer det med en mørkegrønn variant.

  • En 80 -talls minikjole er en av sommerens store trender.

  • Svart og hvit-stripete topper med vid hals og vide ermer skal stappes oppi en bukse med høyt liv.

  • På 80 -tallet kom vi ikke unna knallrosa gensere, dersom du holder tilbehøret enkelt blir ikke inntrykket for voldsomt.

  • 80-tallet handler om kontrastfarger, antrekket skal være "knæsht" og smelle skikkelig!Glad 80-tallsmote! her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning