Stort og dekkende!

T-skjortekjolen er sommerens store hit. Skaff deg en, og den kan brukes til alt!

Publisert Oppdatert
I det siste har motebildet blitt fylt med blant annet jeans, så trange og med så høyt liv at det er vanskelig å bøye seg i dem. Og hotpants som er så små at rumpa faller ut av dem, eller kjoler så lange og store at man lett kan gå på trynet. Men nå er det sexy å ha det behagelig!

Populær

Moteprodusentene har lenge designet klær som ser fantastiske ut på catwalken, men som kan være umulig å gå med i hverdagen. Likevel er ikke alt som kommer fra moteverden vanskelig å bruke.

Blant røffe bluser, flagrende frakker og romantiske kjoler, viste moteguru Marc Jacobs nylig frem store, fargerike og behagelige t-skjortekjoler i sin vår og sommerkolleksjon for 2007. T-skjortekjolene var de som ble lagt størst vekt på i showet, de finnes i mange varianter og med mange prints. Dessuten er de spådd å bli sesongens mest populære plagg for dama i gata.

Allsidig

De er løse og lett, uten glidelås, knapper og sømmer som kan komplisere holdningen din når du går med de. Det eneste du behøver å gjøre, er å hive den over hodet ditt, og sammen med noen passende sko og en sexy veske, kan du i grunnen gå hvor som helst!

En t-skjortekjole funker nemlig på stranden, men kan også brukes alene på byen, eller over jeans. Velg riktig farge, og du kan feste i den så mye du vil, samtidig som du får en kul, avslappet look som passer perfekt inn i motebildet denne sesongen.

Billig mote

En annen positiv side ved kjolen er at du ikke behøver å bruke en formue på moteplagget. Du kan finne billige varianter på kjedebutikker som Hennes & Mauritz, Gina Tricot, Bik Bok og Vero Moda. Vil du opp i pris er ett av de mest populære merkene i t-skjortekjoler, Zoe Tee's som har en enkel, løs fit med v-hals og finnes i nøytrale farger. De koster mellom 500 og 700 kroner og selges blant annet på Zara.

Hemmeligheten med en t-skjortekjole som sitter bra, er snittet. Det er ikke så enkelt at du kan låne kjærestens store t-skjorte, da vil proporsjonene bli helt feil. Et tips er å se etter et snitt som passer fint over skuldrene dine og som stopper rett over kneet. Dessuten må du ha undertøy som er fint og passelig og som ikke lager streker gjennom stoffet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning