12 ting til vårgarderoben

Skaffer du deg dette, er du supertrendy denne våren.

Publisert Oppdatert
Gleder du deg til vår og sommer, og tenker at det er på tide å fornye garderoben? Vårens trender byr på noe nytt, men også mye du sannsynligvis har i skapet fra før.

Her har du stikkordene.

Regnbuefarger

Ikke la deg skremme av sterke knallfarger som gult, grønt, rødt og blått denne våren! Miks og match de sammen, eller bruk et plagg med en sterk farge sammen med andre nøytrale farger.

Flatformer

En sandal eller vårboots med plattformsåle gir deg både lengre ben og komfortabelt underlag å traske på. Denne sesongen er "flatformene" på plass igjen, og de passer like godt til maxikjoler og lange skjørt som til slengbukser.

Utradisjonelle trenchkåper

Les også: Årets heteste solbriller

Les også: Drømmeveskene

Les også: Vår - og sommermoten fra A til ÅDen klassiske trenchkåpen går aldri av moten, men en ny trenchtrend gjør entré denne sesongen. Ikke bare vil du se flere i babydoll-stil, men det vil også være fokus på detaljrike kåper som nærmest kan brukes som kjoler.

Konvoluttvesker

Clutchvesken holder stand på trendfronten. Denne våren finner du både de klassiske små, og de større hverdagsclutchene, som har plass til alt du måtte trenge i løpet av en dag.

Slengbukser

Som kjent dreier våren og sommeren seg om det glade 70-tallet, dermed kommer du ikke utenom bukser med sleng i, enten bare fra knærne og ned, eller såkalte "flared pants" med sleng fra lårene og ned.

Striper

Selv om ikke striper fungerer for alle, kan du jobbe trenden inn i garderoben din på flere måter denne sesongen. Prøv for eksempel striper på en maksikjole, en veske eller til og med på sko! Stripete sandaler med kilehæl gir en søt sommerkjole en morsom vri.

Lange skjørt

Miniskjørtet får en pause denne våren og sommeren. Skjørtene skal nå rekke ned under knærne og gjerne også helt ned til anklene. De lange skjørtene er finest om de også har litt vidde, og helst med et høyt liv, ikke for sukkersøtt og ikke for damete.

Store vintagesmykker

Du må gjerne spørre bestemoren din om hun har noen store smykker du kan få arve av henne, eller du kan se etter store smykker i butikkene. Den gamle, elegante og grasiøse stilen er tilbake for fullt, la deg inspirere av alt fra 20 - til 70-tallet; gigantiske juvelringer, tykke armbånd og store halskjeder.

Bluseskjorter

Du bør skaffe deg fem-seks bluseskjorter som du kan bruke både til hverdags og til fest. De er fine å kombinere med skjørt med høyt liv, en slitt slengbukse eller noen behagelige chinos. Gjør looken mer pyntet ved å kombinere med pumps og elegante smykker eller hold stilen avslappet med noen søte ballerinas og en boyfriendblazer over.

Capribukser

Ankelbuksene er tilbake for fullt! Enten du velger jeans, chinos eller bomullsbukser er ankelbuksene fine både til en høyhælt festaften eller en avslappet parkdag.

Farget blazer

Blazeren er og blir ett av de viktigste plaggene du kan ha i garderoben din til enhver tid. Farger og snitt skifter derimot ofte med sesongene. En tidløs blazer er en med et enkelt og innsvinget snitt, helst i svart, grått, brunt eller marineblått. Denne sesongen kan du i tillegg gjerne gå for blazere med sterkere farger, gjerne også striper eller andre mønstre.

Hvitt

Hvite plagg er et must nå. En hvit sommerkjole med blonder, en søt tunika, en hvit blazer, hvit dressbukse, hvit skjorte - valget er ditt. Nelly.com249kr-220 RosieRoses129kr-220 Asos.com675.64kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning