Drømmeveskene

Store vesker er ikke bare praktiske, de er også det perfekte tilbehøret. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Det er ingen tvil om at veskene er det mest praktiske tilbehøret vi kan ha med oss, de ser bra ut samtidig som du har plass til det viktigste av skjønnhetsprodukter, verdisaker, jobbrelaterte papirer og til og med PCen din.

Les også: Vakre vesker

Les også: Jordnære plagg

Les også: Sko deg til vårenDu finner en rekke tidløse vesker som alltid er aktuelle, da særlig fra de største designerhusene som Mulberry, Gucci, Louis Vuitton og Chanel. Samtidig har både designere, og etterhvert også kjedebutikkene, alltid et godt utvalg vesker som er tidsriktige og trendy.

Fargepaletten for årets vesker går for det meste i varme bruntoner men også knallfarger som blått, rødt, gult og limegrønt er å se. Akkurat nå skal veskene i følge designerhusene helst ha et litt "strengt" design med harde og maskuline kanter, men det er heller ingenting i veien for å holde på den slitte favoritt slouch-veska som du har hatt i mange år. Den vil alltid være aktuell.

Tidløs investering

Du kan finne fine vesker av god kvalitet til en billig pris, men om du vil legge mye penger i en designerveske, er det lurt å investere i en tidløs variant. Da bør du legge vekt på kvalitet, farge og snitt.

Her er trygge stikkord:
  • Farger som svart, bruntoner og beige.
  • Slitesterkt skinn.
  • En god størrelse slik at du kan ha med deg en del.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning