10 lekre partyvesker

Tilbehøret blir bare mer og mer viktig.

Publisert Oppdatert
Du behøver ikke bytte ut hele antrekket fra topp til tå dersom du føler for en fornying. Skifter du ut veska, er mye gjort.

En lekker og tidløs veske er en veske av god kvalitet og nøytral farge som du kan bruke mange ganger, og til mange forskjellige antrekk. Men har du lyst å skille deg litt ekstra ut, velger du vesken som har det lille ekstra.

En partyveske bør romme alt det du vil ha med deg på byen, både sminke, nøkler, kortholder og andre småting du føler er nødvendig. En god regel er å begrense hva man tar med seg slik at kvelden ikke går med til å irritere seg over en stor og tung veske. Velg deg en liten og nett variant som har plass til det mest nødvendige og som samtidig fungerer som et stilig tilbehør til antrekket ditt.

Clutch

Clutchen, eller konvoluttvesken, er en super festveske fordi den er sexy, feminin, elegant og skiller seg fra veskene du bruker i hverdagen. En kul veske blir en viktig del av antrekket ditt, derfor bør du også legge litt ekstra tanke i hvilken clutch du velger til stilen din for kvelden.

Les også: Klassiske vesker

Les også: Skodd til jul

Les også: Kjolene som tenner hamDu finner clutch med klipslås, glidelås, magnetlås og til og med borrelås. Vil du være ekstra sikker på at du ikke mister noe ut av vesken din, er det kanskje smartest å velge en veske med glidelås, så du har full kontroll.

Skulderveske

Skuldervesken tok et stort skritt inn i motebildet igjen tidlig i vår, og fremdeles er det supertrendy å gå med vesken på skrå over brystet. Og ikke minst er det praktisk siden du har begge armene fri til å danse, drikke og kose deg mens du har vesken din med deg på gulvet.

Veskene med lang reim er også sexy og søte til antrekket ditt. Pass bare på at du velger en veske som ikke er for stor. Du finner flust av feminine og små vesker som rommer akkurat det du trenger å ha med deg.

Tekstur

En svart, beige, brun eller burgunderrød veske går til det meste, men ønsker du å være ekstra trendy denne høsten, går du for vesker med en tydelig og grov tekstur; enten du velger imitert slangeskinn eller ruter i skinnet.

Se også etter lekre detaljer, gjerne dyreprint som leopard, tiger eller zebra. Strass eller en utpreget lås er også sikre vinnere.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter i bildeserien øverst i artikkelen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning