Klassiske vesker

Ekspert fra Modalu tipser deg om hva du skal se etter.

Publisert Oppdatert
Tilfeldige trender, som skaper den politisk ukorrekte bruk og kast-mentaliteten, blir stadig mer uglesett i moteverdenen. Det merkes ikke minst i veskesammenheng.

Den perfekte vesken

It-veskens tid er forbi - leve den klassiske håndvesken!

Grace Kelly-vesken, Fendis Baguette, Chanels quiltede 2.55-veske - alle er de klassiske vesker som er supertrendy akkurat nå.

Men merket trenger ikke være dyrt og kjent. En tidløs modell og god kvalitet er derimot gode kriterier. Den perfekte vesken kan bæres av både tenåringen, mamma og mormor.

Dette skal du se etter

Jakter du på den perfekte vesken som du kan bruke i de fleste sammenhenger? Presseansvarlig ved norske Modalu, Lucy Rome, forteller at en tidløs veske bør kunne ta deg gjennom årstidene.

Les også: -Oslojenter kler seg best

Les også: Kledd til skolestart

Les også: Kjendisenes mote-must- Det bør være en klassisk "grab" eller skulderveske og den bør se sofistikert og elegant ut slik at den passer ethvert antrekk. Den må være praktisk å bruke, med nok rom til å sørge for at dine eiendeler blir holdt organisert og trygt, sier Rome til Kvinneguiden.no.

Londonbaserte Modalu har eksplodert i popularitet etter at Pippa Middleton ble observert med flere veskevarianter fra merket. Så populære har veskene blitt at Modalu har byttet navnene på flere av sine vesker til serien "Pippa". Dette er særlig de veskene som passer i de fleste settinger, for eksempel på jobb.

- Jeg mener at den perfekte hverdagsvesken fra Modalu er "Pippa grab" bestående av tre hovedglidelåser, lommer, og innvendig og utvendig glidelåslommer. Enkel klassisk design som kan tilpasses ethvert antrekk, sier Rome.

Hun understreker samtidig at når du jakter på en god veske som skal holde i mange år og passe i flere anledninger, så trenger du ikke blakke deg fullstendig.

- Det er meget mulig å kjøpe en god, tidløs veske på salg. Sørg for at du liker stilen og fargen og sjekk at glidelåsene er jevne og at det ikke er noen skader på vesken. Hvis du er fornøyd med hvordan den ser ut og føles, så er det en ekstra bonus at du klarte å finne den på salg! Vi i Modalu ønsker at håndvesker i hverdagen skal være couture-mote til eksepsjonelle priser slik at de fleste har råd til dem. Det skal være mulig å finne eleganse som ikke vil koste deg skjorta, sier hun.

Tips

  • Vesken bør ha et klassisk og enkelt utseende. En firkantet fasong og nøytral farge som sort, brun, grå, hvit eller beige.
  • Vesken bør være i slitesterkt materiale slik at den tåler mye og holder i flere år. Ekte skinn er det beste, men husk her at det er ulik kvalitet på skinn.
  • Sjekk at sømmer og hanker er solide og dobbelt sydd.
  • Størrelsen på vesken teller dersom du ønsker å bruke den både til hverdag og fest.
  • Vil du ha en veske du primært skal bruke på jobb, bør den romme mye og inneholde flere lommer samt en solid lås.
klar

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning