vinner av SKRIVEKONKURRANSEn «min helt»

Vildes hyllest til kjæresten stakk av med seieren

Jan Axel fikk henne til å tenke på noe annet enn spiseforstyrrelsen.

GOD NOK: Vilde vant Kvinneguidens skrivekonkurranse med teksten sin om kjæresten Jan Axel som får henne til å føle seg god nok.
GOD NOK: Vilde vant Kvinneguidens skrivekonkurranse med teksten sin om kjæresten Jan Axel som får henne til å føle seg god nok.
Publisert Oppdatert

Det var Vilde Bratland Hansen som stakk av med seieren i Kvinneguidens skrivekonkurranse under temaet «Min helt». Teksten hennes, «For første gang på det jeg kunne huske fikk jeg den type latterkrampe hvor man ikke får puste», er en dønn ærlig skildring av livet etter spiseforstyrrelser.

I teksten, som er nær og personlig, skildrer Vilde sitt nye liv med Jan Axel samtidig som hun reflekterer over hvordan hun hadde det før.

«Mens jeg hører på stillheten utenfor leiligheten på Bjølsen, får det meg til å tenke på hvor mye som har skjedd på to år.»

Les teksten hennes her.

Engasjerte lesere

I denne skrivekonkurransen var temaet «Min helt,» og Vilde var én av tre glitrende gode finalister. Her er de to andre:

«Jeg jobber mye med å klare å være snill med meg selv», Lisbeth Bergersens gripende tekst om å bli glad i seg selv etter at det utenkelige har skjedd.

«Bare en som står helt alene i livet kan beskrive hvordan det føles å være inkludert» av Lena V. Berge handler om å bli tatt inn i varmen når man trenger det som mest.

Det var stor variasjon blant bidragene, men felles for alle var det sterke engasjementet som skribentene viser for det de skriver om. Tekstene gir et sjeldent glimt av livene til noen av Kvinneguidens lesere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning