Herlig mørketid

Dette gjør våre forumbrukere for å skape skikkelig hjemmekos i høst.

Publisert Oppdatert
Høsten trenger ikke å være bare en kald mørk tid, hvor lys og sommer virker som en evighet unna. For noen er riktignok sommeren den beste tida på året, men mange setter størst pris på høsten, med sine fargerike blad og friske luft.

Les også: Inviter venninnene dine på dette!

Les også: Knallgode bøker

Les også: Deppa høst?


Vi har derfor spurt våre forumbrukere i forumet Hus og hage hva de gjøre for å kose seg ekstra hjemme i mørketida.

Les og la deg inspirere:

Gåtur og brettspill
"Gåtur, varmt bad med kjæresten, varm te eller kakao og brettspill med masse stearinlys rundt omkring".

Rødvin foran peisen
"Tulle meg inn i et mykt pledd i godstolen foran peisen med svak musikk i bakgrunnen mens jeg leser en god bok og nipper til et glass rødvin. Eller følger halvveis med på en film mens jeg strikker julegaver. Mange tente stearinlys er en selvfølge. Mmmm, gleder meg til en lang og koselig høst".

Tid for baking
"Baker! Setter på radioen og baker brød, rundstykker, boller.. You name it. Da lukter det godt over alt og man har noe å hefte seg med i noen timer. Er jo også en fin aktivitet å gjøre sammen med barn for de som har det".

Serier
"Høsten er også en fin tid for å se på serier. Da finner jeg frem den store tekoppen min fra Indiska, som jeg tror rommer en drøye 6 dl om enn ikke mer, og noe av hjemmebaksten og koser meg. De mørke høstkveldene når det er dårlig vær er de kveldene jeg ser koselige og morsomme serier, mens sommer halvåret er tiden jeg ser på spenning, action og grøss¿".

I hi
"Går i hi... Våkner heller uthvilt og skrubbsulten på våren igjen".

Sosial tid
"Vi lager god mat og inviterer venner og familie på besøk; mørketiden blir mye hyggeligere når man er sosial. Vi tenner stearinlys og fyrer i peisen og tuller oss inn i tepper og drikker varme drikker og leser, ser på film og serier eller snakker sammen. Jeg tegner og hører på musikk og spiller dataspill. Noen ganger arrangerer vi LAN".

Varm og god chilikakao
"Baker sjokolademuffins, lager kakao med en dæsj chilipulver oppi. Kakaoen varmer ekstra godt da. Så graver jeg meg ned under et pledd sammen med kona, så ser vi film eller leser bok. Å høre på Nattønsket på Nrk P1 er også en god syssel. Det er forøvrig kjempedeilig å kose seg inne, når det regner og blåser som verst ute"!

Jentekvelder, middag og fest
"Går masse turer i skogen i både regn og sol. Koser meg inne med te, masse te, stearinlys, finner nye serier å følge med på. Skikkelig jentekvelder, med lange bad, ansiktsmaske og så videre. Høsten blir litt mer hyggelig om man er sosial, og inviterer venner over på middag og fest. Høsten er bare deilig"!

Stearinlys og hobbyer
"I mørketida tenner jeg stearinlys nærmest hver kveld. I tillegg fyrer vi i ovnen, hovedsakelig for å varme opp huset, men det er koselig også. Ellers leser jeg en del bøker og pusler med småtteri innendørs, som scrapbooking og annet dilldall".

Sene middager og pledd
"Går turer i regnet og så varm lang dusj når jeg kommer hjem, tenner masse stearinlys og skrur av alt annet lys nesten hver kveld jeg er hjemme. Lager god middag, gjerne på kvelden.
Baker boller og lager kakao og koser meg under et pledd på sofaen med en god serie. Legger meg tidligere og leser lenge på sengen mens jeg hører på vinden og regnet utenfor.
Jeg elsker høsten".

Les mer og delta selv her! hjemmekos_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning