Bryllup på catwalken

Vi var gjester i et skikkelig drømmebryllup da Leila Hafzis andre brudekolleksjon ble vist på moteuken i dag. Se bilder fra showet!

Publisert Oppdatert
Artist Christel Alsos stod for den romantiske åpningen av brud-og aftenkjoleshowet som viste gleden av å forberede bryllupet, et feminint og flagrende utdrikningslag og selve bryllupsfesten rundt et fulldekket bord.

Personlige kjoler

Leila Hafzis andre brudekolleksjon er en vakker videreføring av den første, Royaye Sefid, som hun lanserte i fjor. Sammen med sine signaturriktige selskapskjoler, fikk vi være vitne til brudekjoler i silkechiffon og silkeorgansa, draperte og dekorerte med detaljer som blomster og bånd som fremhever femininiteten.

En lettet designer var tydelig fornøyd med visningen og kolleksjonen som hun begynte å jobbe med først i midten av desember i fjor;

Les også: Vær vågal i vår

Les også: Moteuka i gang

Les også: Røde kjoledrømmer- Jeg valgte å videreføre min forrige brudekolleksjon fordi jeg ser at kundene mine er så fornøyde med det jeg gjør. Istedenfor å løpe bort fra kundene valgte jeg heller å jobbe videre der hvor jeg er, sa Leila Hafzi til Kvinneguiden.no etter showet.

- Nå har jeg rundt 40 brudekjoler i sortimentet. Alle har sitt spesielle personlige preg, og det er viktig for meg at alle kan finne noe de faller for i kolleksjonen, sier hun.

Det er også Hafzis tips til kommende bruder som leter etter den perfekte kjolen; å finne noe i kjolen som du står for selv og som du gjenkjenner deg i.

- Jeg følger ikke trender når jeg designer kjolene. Jeg tror også at det er derfor signaturen min står så sterkt for min del, siden det blir et personlig preg over kjolene mer enn et trendpreg, sier Hafzi.

Gjenbruk i fokus

Designeren samarbeidet denne gangen med blant andre Fretex Øst-Norge og Finn Schjøll Blomster og Kransebinderi som hadde pyntet festbordet som preget den spesielle catwalken.

- Hvis jeg skal gifte meg en dag, så vil jeg gjerne at bryllupet får en bohemsk følelse som gjenspeiler min stil og personlighet. Jeg har alltid synes det er viktig med gjenbruk og på Fretex finner en alltid mang en skatt, sier Leila Hafzi.

- Vi synes det er flott å være med å sette fokus på gjenbruk og å inspirere andre til å dekke opp til sine festbord ved å mikse ulike glass og dekketøy på en personlig og lekker måte, avslutter Hafzi.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning