Idoform Travel

Billig reiseforsikring for magen

I vinterferien reiser mange familier til eksotiske reisemål for å oppleve sol og varme. Ikke la ferien ødelegges av løs mage og diaré.

ENKEL FORSIKRING: Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien.
ENKEL FORSIKRING: Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Publisert Oppdatert
UNNGÅ FERIEMAGEN: Hele familien bør starte med Idoform Travel minst tre dager før avreise.
UNNGÅ FERIEMAGEN: Hele familien bør starte med Idoform Travel minst tre dager før avreise. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
IDOFORM TRAVEL: Mot løs mage ved reise.
IDOFORM TRAVEL: Mot løs mage ved reise. Foto: Foto: Produsenten

Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien. En ukes etterlengtet ferie kan fort bli ødelagt hvis magen slår seg vrang. Feriemage oppstår ofte på grunn av fremmede bakterier i mat og drikke. Heldigvis finnes det billige og enkle måter å forebygge mageproblemer på.

Effektiv reiseforsikring i en liten eske

For å unngå feriemagen bør hele familien starte med Idoform Travel minst tre dager før avreise, og deretter fortsette under hele oppholdet. Melkesyrebakteriene i Idoform Travel hjelper både store og små til å ruste tarmen mot fremmede og uvante bakterier i mat, drikke og badevann som kan utløse diaré og mageproblemer.

Én tablett om dagen er nok

De nye tablettene fra Idoform Travel kan tygges, og har en frisk tropisk smak, slik at barna enkelt skal kunne få i seg de gode melkesyrebakteriene. Én tablett om dagen er nok, så for en familie på fire trenger du kun en liten eske i reiseapoteket for en ukes mageforsikring.

Tips til hva du bør ha med i ferieapoteket:

  • Reisesyketabletter
  • Solkrem
  • Forebyggende midler mot feriemage
  • Smertestillende/febernedsettende
  • Sårsalve og sårrens
  • Plaster

Flere gode ferieråd finner du her.

Mageeksperten Idoform

Velkjente Idoform Travel har i en årrekke vært til god hjelp for nordmenn som ønsker å slippe unna magetrøbbel på reisen. Kvalitetsproduktene fra Mageeksperten Idoform har vært i norske apotek i mer enn 20 år, har og har en solid vitenskapelig forankring.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning