Horoskop

Horoskop for perioden frem til 5. juli

Her er Kamilles horoskop som gjelder frem til 5. juli.

HOROSKOP
HOROSKOP Foto: gettyimages.no
Sist oppdatert

Denne periodens stjernetegn er Krepsen.

Formørkelsene den 21. juni og 5. juli markerer overgangen til en ny tid. De siste månedene er vi blitt minnet om at når vi står overfor ukontrollerbare hendelser, så er alle mennesker på jorda en stor familie og i samme båt.

Personlige opplevelser og følelser speiles i en ny, kollektiv bevissthet som vokser frem, fundamentert på verdier som omsorg, tilhørighet og fellesskap.

Væren: 21.3–20.4

Bosituasjon og familiens behov blir et hett tema. Nye ideer til hvordan disponibelt areal kan utnyttes på en mer effektiv måte slår an tonen for en periode da ordet «hjemme» får en ny og utvidet betydning. Det kan for eksempel bli aktuelt å innrede hjemmekontor, skape nye soner som dekker endrede behov, eller flytte på grunn av en ny jobbmulighet.

Tyren: 21.4–21.5

Du kan bli innblandet i et prosjekt som har som mål å gjøre nabolaget til et triveligere område å bo i. Du kjenner på verdien av å skape noe som både er nyttig og vakkert, og stiller gjerne din egen eiendom til disposisjon. Kommunikasjon med søsken og naboer blir viktigere, dere møtes oftere og opplever økt tilhørighet til hverandre.

Tvillingene: 22.5–21.6

Ting som har skjedd i det siste har satt sitt preg på deg. Ditt lette, lyse sinn har fått smake på livets alvor, og du har kanskje kommet fram til noen smertefulle, men nødvendige erkjennelser som innebærer at du blir nødt til å prioritere annerledes. Det er ikke for sent å bli mer ansvarsfull og selvstendig, spesielt når det gjelder økonomi.

Les også: Mannen min er humørsyk og ustabil. Jeg orker ikke mer

Krepsen: 22.6–22.7

Solformørkelsen den 21. juni finner sted i ditt tegn og er den siste av en serie som startet i juli 2018. Den markerer et vendepunkt i livet til mange Krepser, basert på en hendelse som fører til endringer i egen identitet og forholdet til en av dine nærmeste. Avgjørelser du tar nå er et resultat av det du har lært de siste to årene.

Løven: 23.7–23.8

Løven er inne i en periode preget av dyp refleksjon og revurdering av tanker og følelser som har vært ute av bevisstheten en stund. For mange vil det dreie seg om et stadig økende behov for å hjelpe andre og være til nytte i samfunnet, mens andre vil kjenne på behovet for å bevisstgjøre og gi slipp på gamle tankemønstre og trossystem.

Jomfruen: 24.8–23.9

Den siste tids hendelser har fått deg til å revurdere hvilke langtidsplaner og mål du vil satse på. Begrepet tilhørighet er i ferd med å få en helt ny betydning for deg, og du blir opptatt av å forene krefter med likesinnede som gir deg en følelse av tilhørighet og trygghet, og som deler dine visjoner for visse samfunnsrelaterte forbedringer.

Les også: Diagnosen var et sjokk. Jeg er schizofren

Vekten: 24.9–23.10

En mulighet som dukker opp på jobbfronten kan pense deg inn på en helt annen vei enn den du har gått til nå; du vil i det minste få økt ansvar i forbindelse med en ny rolle eller funksjon som krever mer av deg, men som vil gjøre deg mer synlig og gi belønning i form av økt anerkjennelse. Husk å balansere jobb med familiens behov.

Skorpionen: 24.10–22.11

Den globale familien er et begrep som har fått ny betydning for deg i det siste. Du ser verden i nytt perspektiv og er i ferd med å tilegne deg kunnskap og informasjon som vil endre din livsfilosofi og ditt verdensbilde til å bli mer helhetlig og omfavnende. Din ro og dype innsikt i menneskesinnet vil komme til nytte i en kritisk situasjon.

Skytten: 23.11–21.12

Din oppfatning av hva som er trygt og sikkert er i endring. Du tar grep med sikte på å innføre nye verdier som vil komme deg og dine nærmeste til gode. Større aksept for andres situasjon vil forsterke trangen til å dele ressurser med andre som er i samme båt, samtidig som du ser klarere hva nettopp du kan bidra med.

Les også: Årshoroskop for 2020

Steinbukken: 22.12–20.1

Solformørkelsen innleder en periode preget av mer ansvar og dypere forpliktelse i nære forhold og samarbeid. Det heter så fint at man ikke skal blande kjærlighet og business, men det kan være nettopp det som skjer nå, enten du blir forelsket i en kollega eller inngår et samarbeid med en person som blir din kjærlighetspartner.

Vannmannen: 21.1–18.2

Daglige rutiner og omgivelser er formørkelsens tema. Funksjonalitet og arbeidsmiljø kan forbedres ved hjelp av nytt utstyr og nye metoder. Hjemme kan det være lurt å ta en gjennomgang av hva som må gjøres, og fordele ansvar og oppgaver slik at hverdagen blir mer strukturert. Rydd, sorter og kast med hard hånd.

Fiskene: 19.2–20.3

Forholdene ligger til rette for å skape noe som blir til stor glede framover. For noen kan det bety at en forelskelse er på gang, mens andre får nyheter om et nytt liv som er unnfanget. Hvis barn eller barnebarn ikke er et aktuelt tema for din del, kan det dreie seg om kreative evner eller en ny hobby som gir hverdagen nytt innhold.

Denne saken ble første gang publisert 23/06 2020, og sist oppdatert 26/08 2020.

Les også