Erotisk novelle

Jeg legger hånden min over det ene brystet ditt. Kniper deg hardt, og du stønner

Det er bursdagen din, og jeg tror jeg har funnet den perfekte presangen.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg lister meg så stille jeg bare kan ned kjellertrappa. Teller trinnene inni meg, vet at trinn nummer syv knirker. Må få fikset den knirkingen. Fem, seks. Tråkker pent og pyntelig over syv. Åtte, ni, ti. Fremme!

Jeg blir stående og lytte, hører etter om jeg har blitt oppdaget. Nei, det virker ikke sånn. Siste hånd på verket nå, så skal jeg snike meg samme vei tilbake og forhåpentligvis få overrasket deg stort senere i kveld. Du har bursdag, og jeg har endelig funnet den perfekte gaven til deg. Tror jeg, da.

Du sier bestandig at du ikke ønsker deg noe, at du har alt du trenger og så videre. Men du er som kvinner flest, det er klart du forventer deg NOE. Så nå skal du få en opplevelse du sent vil glemme! Selvfølgelig har jeg også en pakke klar til deg, jeg har da lært litt på de årene vi har vært sammen.

Jeg legger siste hånd på verket og ser meg fornøyd rundt. Kjenner hvordan det kribler forventningsfullt i meg. På hjørnebordet ligger det en pisk, et par håndjern og en stor fjær. I taket henger en krok. Ved siden av ligger Iphonen min koblet til en høyttaler.

Du har aldri vært så vill i senga som etter den kvelden du så Fifty Shades første gang, så den gjorde utvilsomt noe med deg. Det skal sies at du hadde tatt noen glass vin den kvelden også, men hvor du fant inspirasjonen fra, er jo lett å forstå.

Sexlivet vårt har dessverre blitt altfor forutsigbart. Nesten på grensen til kjedelig. Hvordan du kommer til å reagere på dette vet jeg ikke, men jeg vet at du elsker både bøkene og filmen, så jeg tar sjansen.

Jeg lister meg opp igjen og går inn på stua. Du har akkurat blitt ferdig med å dekke på bordet, og vi nyter en deilig middag sammen. Etter maten setter du deg i sofaen med et glass vin, og smiler hett mot meg. Begynner å bli brisen allerede, dette lover bra, tenker jeg og humrer.

– Hva er det du ser så hemmelighetsfull ut for?, spør du nysgjerrig.

Jeg bare smiler lurt tilbake, sier ingenting. Går bort til hjørneskapet og tar ut en pakke. Gir den til deg, og du kvitrer fornøyd.

– Gratulerer med dagen. Håper du liker den.

Du tar sakte av silkebåndet og rister litt på esken.

– Hva kan dette være da?, sier du, og skynder deg å rive av papiret.

Jeg vet at du lenge har snakket om at du skulle hatt en ny klokke, og nå får du endelig det. En lekker liten sak i sølv med vakre diamanter rundt glasset. Du hyler av fryd, nøyaktig slik jeg så for meg at du kom til å gjøre.

Ønsker meg ikke noe, trenger ikke kjøpe noe til meg. Hah! Tenker kvelden hadde blitt rimelig amputert hvis jeg faktisk tok deg på ordet.

Jeg gliser, og du legger armene rundt meg. Ser meg inn i øynene og kysser meg deretter grådig.

Når du slipper meg, sier jeg at jeg har en overraskelse til. Jeg henter enda en eske, og igjen hviner du av fryd. Mer smykker, tenker du nok. Denne gangen lager ikke esken noen lyd når du rister på den.

Du åpner den forventningsfullt, og blir stille.

– Hva er dette for noe, da?, spør du igjen, og jeg kan høre skuffelsen i stemmen din. Du drar opp et bredt satengbånd og holder det spørrende foran meg. Du hadde naturlig nok forventet et smykke til, siden pakkene så identiske ut utenpå.

– En del av overraskelsen, svarer jeg hemmelighetsfullt.

– Ta det på deg, du skal nemlig ikke se hva vi skal.

Du ser litt skeptisk ut noen sekunder, men så blir du ivrig igjen og tar det på. Lover meg at du ikke ser noe som helst, og jeg tar deg i hånda. Fører deg forsiktig over stuegulvet og ut i gangen.

Stanser ved kjellerdøra, åpner den og stiller meg foran deg. Holder deg i begge hendene nå, og ber deg gå forsiktig fremover.

– Fra nå av er du helt i min makt. Du får ikke lenger snakke med mindre du blir snakket til, og ikke ta av øyebindet med mindre jeg gir deg tillatelse til det.

– Men ... begynner du, og jeg legger pekefingeren raskt over leppene dine mens jeg hysjer på deg.

Jeg kjenner hvordan det strammer til i buksene. Jeg nyter å ha kontrollen, og gleder meg vilt til å komme i gang nede i kjelleren.

Forsiktig fører jeg deg ned trappa. Jeg ser hvordan brystene dine hever og senker seg. Du er spent og litt nervøs. Brystvortene dine peker harde mot den glatte silkeblusen din, og jeg legger hånden min over det ene brystet. Kniper deg hardt, og du stønner.

Pusten din går raskere. Jeg setter på spillelisten med låter fra filmen. I put a spell on you med Annie Lennox er første låt ut.

– Nå skal du få en opplevelse du sent vil glemme, sier jeg, og kysser deg lidenskapelig på munnen.

Du kysser meg heftig tilbake. Dette tenner deg, ingen tvil om det!

Jeg stiller meg bak deg, tett inntil, og masserer brystene. Kjenner de stive brystvortene som peker forventningsfullt mot håndflatene mine. Du grøsser og lener deg mot meg.

Jeg kysser deg på halsen mens jeg sakte knepper opp blusen din. Løsner hempene på bh-en og stiller meg foran deg. Kysser deg nedover halsen, kragebenet og brystene. Du stønner da den varme munnen omslutter de stive vortene etter tur.

Jeg løfter armene dine og binder dem fast til håndjernene, som jeg hekter på kroken i taket. Nå kan du verken se eller bruke hendene. Du smiler forventningsfullt og stoler helt og holdent på meg.

Jeg kneler foran deg og drar ned skjørt, truse og strømpebukse samtidig. Så står du der helt naken. Pikken presser hardt mot buksa mi, den sprenger, og jeg må kle av meg, jeg også.

Jeg finner først frem den store fjæra. Lar den kile deg lett på halsen og over brystene. Lar den sirkle rundt navlen før jeg fortsetter nedover bena dine. Bruker god tid, kiler deg lenge. Huden har knuppet seg over det hele, og du biter deg i underleppa.

Jeg bytter ut fjæra med den lille pisken. Lar også denne gli opp og ned på kroppen din før jeg plutselig gir deg et rapp på rumpa. Du skvetter til, men jeg merker på hele deg at du liker det.

Jeg stiller meg bak deg og presser kuken mot rumpeballene dine. Smyger hånden rundt og mellom beina. Du spriker villig, og jeg kjenner hvor våt og klar du er. Jeg løsner håndjernene og ber deg lene deg forover. På vaskemaskinen har jeg plassert et mykt og deilig saueskinn som du legger deg over.

Igjen kiler jeg deg med pisken, gir deg noen små, kjappe rapp over baken. De tilfredse stønnene dine får det til å rykke i pikken min.

Jeg snur deg rundt og løfter deg opp på vaskemaskinen. Plasserer deg helt ytterst og sprer beina. Styrer kuken mot den dyvåte åpningen og kan endelig presse meg inn i deg. Det skal ikke mange jukkene til før den første orgasmen din pulserer rundt kuken min.

Jeg trekker meg ut og får deg til å snu deg rundt igjen. Presser deg ned og tar tak i armene dine. Holder dem stramt bakover mens jeg igjen finner veien inn i det våte og varme. Jeg liker å ha kontrollen, være den dominerende parten. Og du underkaster deg velvillig.

Jeg knuller deg hardt bakfra. Kjører kuken til bunns i deg gang på gang. Du stønner høyt hver gang jeg bunner deg. Så skriker du! Og jeg kjenner igjen at det pulserer heftig rundt kuken min. Jeg brøler ut idet jeg tømmer meg i deg.

Les også (+) Jeg går sakte mot ham, vrikker litt ekstra på hoftene og lar hendene gli over brystene

Du skjelver fremdeles når jeg tar av deg øyebindet. Jeg holder deg hardt inntil meg og gir deg et langt kyss. Øynene dine glitrer, og rumpa er rød.

– Kan jeg snakke nå?, spør du.

– Du har vært en veldig flink pike, og gir deg derfor tillatelse til det. Siden det er bursdagen din skal du få bestemme hva vi skal gjøre resten av kvelden.

Du smiler, og et fandenivoldsk glimt i øynene forteller meg at du har planen klar. Du tar tak i øyebindet og fester det på meg. Håndjernene også.

– Denne gangen er det bursdagsjenta som skal ha kontrollen, sier du.

Jeg får ikke lov til å si noe.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 08/04 2021.

Les også