Erotisk novelle

Jeg går sakte mot ham, vrikker litt ekstra på hoftene og lar hendene gli over brystene

Hytteturen med venner ble noe helt annet enn jeg hadde trodd.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE: Hytteturen ble hyttekos.
EROTISK NOVELLE: Hytteturen ble hyttekos. Foto: Getty images
Sist oppdatert

Tormod kikker på meg med beklagende øyne.

– Ble du sur nå eller? Du, unnskyld altså. Det var ikke meningen. Trodde du skulle synes det var gøy, jeg!

Gøy ja, herregud, hvem syns vel ikke det er gøy å få en iskald snøball tredd nedover ryggen?! Jeg hater snø, og jeg hater å fryse. Det var nettopp derfor jeg først takket nei da gjengen ba meg med på hyttetur denne helgen.

Nå angrer jeg på at jeg lot meg overtale. Jeg freser innvendig, men tar meg sammen og gir ham et meget anstrengt smil.

– Det går helt fint, men du bør ikke føle deg for trygg, hevnen blir søt!

Han ler lettet og løper etter de andre som diskuterer hvilket klister det passer best å smøre skiene med. Jeg rister på klærne og får til slutt ut det meste av snøen. Nå skal jeg definitivt ikke være ute lenger. Har fått nok av snø og kulde. Det blir innekos på meg resten av helgen.

Skulle tro jeg var på hyttetur med en gjeng med tenåringer. Jeg rister oppgitt på hodet, men må smile også. Jammen er det ganske herlig å kunne slippe seg løs, være leken og glemme voksen­livets bekymringer en gang iblant.

Det er en fin gjeng som jeg koser meg masse sammen med, selv om et par av dem kan bli litt i overkant ivrige til tider, og da spesielt Tormod. Han er egentlig en sjarmerende type, når han ikke får det for seg at han skal være så pøbelaktig. Kjekk er han jo også, sikkert derfor han kommer unna med oppførselen sin.

Vi har ikke kjent hverandre like lenge som jeg har kjent resten av gjengen, men vi har en god tone. Jeg har den siste tiden hatt en følelse av at han har hatt et godt øye til meg, men jeg vet ikke helt om det stemmer. Han er ganske flørtete, men det er han ikke bare mot meg. Hvis han virkelig ville hatt meg, hadde han vel vært litt mer direkte?

Jeg tar av meg yttertøyet i vindfanget og går inn i stuen, legger et par kubber til på peisen og vrenger av meg den våte ulltrøyen. Akkurat da kommer Tormod inn. Han blir stående og stirre på meg. Jeg burde vel kanskje dekket meg til, men av en eller annen grunn gjør jeg ikke det. Han stirrer med munnen halvåpen. Som om han akkurat skulle til å si noe, men ble forhekset av synet som møtte ham.

Jeg godter meg! Nå skal jeg få den søte hevnen min. Jeg går sakte mot ham, vrikker litt ekstra på hoftene og lar hendene gli over brystene. Brystvortene er stive av kulde, og jeg kjenner hvor følsomme de er for berøringen. Jeg blir faktisk litt påvirket selv.

Det var jo ikke meningen.

– Usj, jeg ble så kald av den snøballen jeg. Kan ikke du varme meg litt?

Han ser ut som han har falt ned fra månen. Skal akkurat til å legge hendene rundt meg da jeg knekker sammen i latter.

– Hevnen VAR søt! sier jeg og ler enda mer.

Han ser først helt forfjamset ut, deretter faktisk nesten sint.

– DET var dårlig gjort! Skikkelig dårlig!

Men så kommer smilet, og han må le litt han også.

– Skulle bare høre om du ble med på skitur?

– Nei, jeg har fått nok av snø for denne gang, svarer jeg og går inn på soverommet, hører at ytter­døren smeller igjen, og han går ut.

Jeg finner en tørr overdel, går tilbake til stuen og kryper fornøyd opp i sofaen. Det er jo dette som er hyttekos! Jeg legger meg godt til rette under pleddet og leser noen sider i boken min, men jeg må til stadighet bla tilbake, klarer ikke å konsentrere meg.

Legger boken fra meg og strekker meg ut på sofaen. Stryker hånden over den myke overdelen og kjenner brystvortene gjennom det tynne stoffet. De er fremdeles harde, selv om jeg nå har fått varmen tilbake.

Jeg blir liggende og stryke over dem en stund, kjenner hvordan skjeden trekker seg sammen hver gang jeg klyper i dem. En varm og god følelse brer seg rundt i kroppen min. Jeg lirker forsiktig en hånd under tightsen, lar den hvile utenpå trusen. Kjenner hvor varm jeg er. Klarer ikke motstå fristelsen, lirker hånden under truse­strikken og kjenner straks at jeg er våt. Lar to fingre finne veien inn og smører den oppsvulmede klitten med saftene. Det blir glatt og deilig. Jeg stønner og lar fingrene gli inn i meg igjen.

Les også: Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her. Men jeg har lyst på ham

Tormod kommer inn

Jeg skvetter til da det smeller i ytterdøren og setter meg brått opp i sofaen. Kinnene mine brenner, både av kåtheten som herjer i kroppen og av varmen fra peisen.

Det er Tormod som kommer inn igjen. Han har tatt av seg ytter­klærne og hopper opp i en stol i bare superundertøyet. Han forteller at de andre har lagt i vei på skituren sin, men at han ombestemte seg. Tenkte han skulle være grei å holde meg med selskap i stedet.

– Det var jo snilt, svarer jeg.

Hører selv hvor sarkastisk det hørtes ut. Det er jo snilt, det var bare litt dårlig timing.

Han ser furtent på meg, og jeg får dårlig samvittighet. Jeg reiser meg for å legge en kubbe til i peisen, selv om det er mer enn varmt nok i hytta. Jeg merker blikket hans på kroppen min. Kjenner hvordan kåtheten fremdeles sitter i meg. Føler trang til å slukke brannen mellom beina, men kan ikke nå som han er her. Eller kan jeg?

Det går en faen i meg. Jeg går med bestemte skritt bort til ham og plasserer knærne på hver side av lårene hans. Blir sittende rett over kuken, som om jeg skal ri ham. Han plasserer begge hendene på hver side av midjen min og ser meg dypt inn i øynene.

– Kødder du med meg nå igjen eller mener du det denne gangen? spør han.

I stedet for å svare, bøyer jeg meg ned og kysser ham. Hendene hans er straks under genseren min og stryker meg på ryggen. De er fremdeles litt kalde, og jeg er varm. Jeg grøsser lett, kjenner hvordan gåsehuden får bryst­vortene mine til å bli harde igjen.

Han drar av meg genseren og åpner BH-en. Lar tungen sirkle rundt brystvorten min før han suger den i seg. Jeg kjenner hvordan kuken hans begynner å røre på seg. Setter meg bedre til rette og vugger sakte fram og tilbake.

Han reiser seg opp og løfter meg bort til sofaen. Legger meg forsiktig ned på ryggen og drar av meg underklærne. Jeg er naken, han fremdeles påkledd. Jeg ser sultent på bulen hans og drar i strikken på superundertøyet. Vil se ham, kjenne ham. Han tråkker raskt ut av klærne og straks etter er vi like nakne.

Han legger seg halvveis over meg og kysser hele kroppen min. Bruker god tid på brystene. Jeg fomler etter kuken hans og får endelig tak i den. Den er stor, hard og varm. Jeg runker ham sakte mens han fortsetter å overøse kroppen min med kyss. Jeg kjenner at jeg blir våt i hånden og gnir kukhodet hans raskt. Han stønner, løfter beina mine og plasserer kuken foran åpningen min. Kiler sprekken opp og ned før han målrettet styrer det harde lemmet inn i meg.

Jeg lukker øynene. Hører knitringen fra vedovnen, kjenner varmen i rommet, og den deilige kuken som glir sakte inn og ut. Han tar seg god tid, jeg nyter det. Kjenner orgasmen som bygger seg opp. Han setter opp farten, puster fortere. Jeg spriker litt mer med beina, og han kommer dypere inn i meg. Bunner meg for hvert støt. Det er like før nå!

Jeg åpner øynene og ser svetteperlene i pannen hans. Øynene gløder. Jeg holder blikket og skyter hoftene mot ham. Spytter på fingrene og gnir klitten min. Han treffer G-punktet mitt perfekt i denne stillingen, og jeg gnir fortere. Så kommer sammentrekningene. Lange, dype sammentrekninger som tar pusten fra meg. Jeg drar ham med meg. Han rykker til og blir liggende helt urørlig en stund før han skjelvende trekker seg ut.

Vi kler på oss igjen, vet jo ikke hvor lenge de andre blir borte. Jeg angrer ikke lenger på at jeg ble med. Jeg kryper inn i arm­kroken hans og smiler fornøyd. Tenker at jeg nok skal få han til å stå over morgendagens skitur også.

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2020, og sist oppdatert 24/11 2020.

Les også