EROTISK NOVELLE

To ganger sklir badekåpen av foran kompisen min ... Han rødmer og svelger så hardt at jeg kan høre det

– Du er nydelig, sier han hest og måler kroppen min opp og ned.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg banner høyt og smeller igjen skapdøren under vasken. Den helvetes krana slutter jo ikke å renne! Jeg tørket opp i skapet i går kveld, og i dag er det like vått. Jeg hiver det våte papiret i søpla og dumper ned på kjøkkenstolen. Blar igjennom kontaktlista på mobilen på jakt etter en venn som kan hjelpe meg. Jeg stopper ved navnet til eksen min.

Kan jeg ringe ham, tro? Han er jo rørlegger. Jeg skal til å ringe, men ombestemmer meg. Sender en sms i stedet. Forklarer problemet og spør om han har mulighet til å komme innom i løpet av dagen og ta en titt. Det går ikke mer enn et par minutter før jeg får svar: Er på jobb, kommer innom når jeg får tid!

Tiden går og ingenting skjer. Jeg fyller badekaret med vann, setter det lange mørke håret opp i en klype og lar kroppen synke ned i det varme vannet. Jeg tenker tilbake på tiden Stian og jeg var et par. Det var aldri noen stormende forelskelse fra verken min side eller hans, men tiltrekningskraften oss imellom var til å ta og føle på! Jeg har ikke hatt så deilig sex med noen, verken før eller etter.

Jeg lukker øynene og ser ham for meg. Kan nesten kjenne lukten av den gode parfymen hans, og merker en velkjent kribling i underlivet. Det herlige vannet varmer godt rundt kroppen min og etter en stund blir jeg døsig. Jeg bråvåkner av at dørklokka ringer.

Det tar litt tid før jeg skjønner hvor lyden kommer fra, men da det ringer på igjen, går det opp for meg. Stresset kommer jeg meg opp av karet, hiver på meg badekåpa og småløper mot døra. Jeg lukker opp og ser at Stian står utenfor. Han gjør til stemmen sin og drar en strofe fra en gammel pornofilmparodi:

– Var det her det skulle stakes opp noen rør?!

Jeg ler hjertelig og gir ham en rask klem før jeg går litt til siden for å slippe ham inn. Idet han går forbi meg kjenner jeg at han fremdeles bruker den gode parfymen.

Jeg legger merke til at blikket hans hviler på brystene mine noen sekunder før han ser bort. Jeg stresset sånn ut av badet at jeg helt glemte snora, må derfor holde badekåpa lukket med den ene hånden. Jeg tar et ekstra godt tak i kanten og drar den tettere rundt meg.

Blikket jeg så er nok til at det igjen kribler i underlivet mitt. Jeg rister oppgitt på hodet, og ber ham gå inn på kjøkkenet. Jeg åpner skapet og viser hvor lekkasjen er.

– Der, rett under den dingsen som holder den greia sammen...

Han ser på meg med lattermilde øyne og jeg føler meg som verdens teiteste. Jeg kan vel ikke disse fagbegrepene, jeg vel, tenker jeg litt snurt. Han smiler, men sier ikke noe. Setter seg bare ned på huk og kjenner på røret. – Det er nok bare pakningen som er gåen. Fort gjort å fikse dette!

Han snur på hodet og blir sittende urørlig.

– Blir det dyrt, eller?

Spør jeg, men får ikke noe svar. Han rødmer lett og svelger så hardt at jeg kan høre det. Han stirrer intenst på meg, og nå går det opp for meg hva han ser på. Badekåpa har åpnet seg igjen, og i den høyden han sitter, har han nå perfekt utsikt. Hjertet hamrer i brystet mitt, og jeg blir varm i hele kroppen. Spesielt der hvor blikket hans har brent seg fast.

– Oi! Beklager, stotrer jeg og drar på nytt badekåpa tettere rundt meg.

Han reiser seg og ser på meg med glassaktige blå øyne. Pusten hans går tungt, og han har en lett rødfarge i kinnene. Den blå arbeidsbuksa buler ut foran, han likte tydeligvis det han så! Jeg blir smigret over at jeg fremdeles har denne innvirkningen på ham, samtidig blir jeg også litt flau. Han har ikke vært i leiligheten i mer enn noen minutter, og jeg har allerede blottet meg for ham to ganger. Herregud, hva tror han om meg nå?

– Du har ikke noe å beklage for, sier han fort.

Jeg burde jo vært proff nok til å dra til meg blikket, men det var rett og slett umulig, fortsetter han og smiler sjenert. Smilet hans har alltid sjarmert meg, og jeg blir plutselig fristet til å legge armene rundt halsen hans og kysse ham.

I stedet sier jeg at jeg skal kle på meg, så han får jobbet i fred, og forsvinner mot badet med en nervøs latter. Jeg vet ikke om jeg innbiller meg det fordi jeg ønsker det, eller om det faktisk er tilfelle, men jeg syns han ser litt skuffet ut over at jeg trekker meg unna.

Tilbake på badet henger jeg fra meg badekåpa. Varmen fra blikket hans brenner fortsatt mellom beina mine, og jeg fører en hånd ned. En bølge av velvære strømmer gjennom kroppen når hånden treffer. Jeg lar en finger gli inn og kjenner at jeg er våt. Jeg beveger den våte fingeren i sirkler rundt mitt mest følsomme punkt og stønner lavt. Den andre hånden finner veien til brystet og begynner å rulle den stive nippelen mellom fingrene. Å vite at Stian bare er en tynn vegg unna, gjør meg ekstra tent.

I stedet for å kle på meg setter jeg meg på kanten av badekaret og ser på meg selv i det store baderomsspeilet. Jeg tar ut hårklypen så det lange mørke håret faller nedover ryggen. I speilet ser jeg at øynene mine lyser bak de lange vippene og at brystvortene har blitt store og mørke.

Jeg tar et bryst i hver hånd, masserer dem hardt samtidig som jeg spriker med beina og de oppsvulmede kjønnsleppene kommer til syne. Det er både rart og pirrende å se på meg selv på denne måten. Hånden min finner veien ned mellom beina igjen, og jeg gnir den følsomme tappen fort og bestemt. Tid og sted glemmes, og jeg kaster hodet bakover mens noen ukontrollerte stønn glipper ut av den åpne munnen.

Plutselig blir jeg oppmerksom på en bevegelse i øyekroken og stopper automatisk. Der står Stian!

– Ikke stopp! Du er nydelig, sier han hest og måler kroppen min opp og ned.

Jeg reiser meg opp og går sakte mot ham. Jeg ser at arbeidsbuksa er i trangeste laget foran og vet han er like tent som meg. Han løfter hendene og stryker meg fra de bare skuldrene og nedover armene. Hver eneste lille celle i huden reagerer.

Jeg presser meg inntil ham, og vi kysser hverandre sultent. Han tråkker raskt ut av arbeidsbukse og bokser så kuken blir frisatt fra det trange fengselet. Jeg drar T-skjorten over hodet hans. Så står vi der nakne begge to og er mer enn klare nok. Han tar hånden min og leier meg med seg. Soverommet husker han godt hvor er.

Les også (+) Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her. Men jeg har lyst på ham

Vel inne dytter han meg ned på sengen og stuper ned mellom beina mine. Jeg spriker så han kommer godt til der han vil, og straks etter kjenner jeg den våte og varme tungen treffe klitten min. Han slikker meg med stor iver, og det passer meg bra, for nå er jeg allerede på bristepunktet. Idet han fører to fingre opp i meg, og samtidig suger på tappen min, kommer jeg voldsomt!

Jeg griper tak i lakenet med begge hender, løfter rumpa og presser meg mot fingrene hans mens en ukontrollert skjelving går gjennom kroppen.

Han legger seg på ryggen, og jeg heiser meg opp på albuene. Ser ned på kuken hans som peker mot meg. Tar et godt tak i rota og runker ham sakte. Jeg kjenner at han vokser enda litt til inne i håndflaten min og ser at tuppen glinser. Jeg slikker i meg dråpene før jeg skrever over ham og lar ham få synke inn i meg. Sakte roterer jeg på hoftene mens jeg klemmer rundt ham med fittemusklene. Så hever og senker jeg meg i takt med pusten hans, raskere og raskere til han griper meg hardt rundt rumpeballene og rykker til under meg.

Jeg legger meg tilfreds ved siden av ham på senga.

– Fikk du byttet pakningen, forresten? spør jeg når jeg har fått tilbake pusten.

– Jepp, alt i orden! svarer han.

– Så flott! Hvordan gjør vi med betalingen? spør jeg igjen.

– Jeg tenker vi finner en løsning på det!, svarer han og kysser meg lett på munnen.

Les flere saker: Historier | Erotiske Noveller

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 02/02 2021.

Les også