Erotisk novelle

Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her. Men jeg har lyst på ham

– Skal vi dra hjem til deg? spør jeg hest. Han nikker. – Alle tre? spør han og ser bort på Eirin.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE
EROTISK NOVELLE Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg sitter alene ved bordet og nipper til vinglasset. Cava. Ikke helt min greie, men bedre enn ikke noe. Skal jeg holde ut kvelden må jeg nok bare svelge unna. Jeg sitter fast her i Kjerstins utdrikningslag. Fnisende damer på alle kanter. Usj, jeg liker meg ikke i sånne settinger! Disse jentegreiene er ikke noe for meg, jeg trives best sammen med kompiser og maks et par damer. Men hun er tross alt venninnen min, så selvfølgelig stiller jeg opp.

Jeg tar frem mobilen og knipser en selfie av meg selv med furtefjes og sender til kompisen min. Får en tekst tilbake:

Stakkar Cecilie. Er det ikke noe gøy med damene altså?

Og et blunk. Han vet nøyaktig hvordan jeg har det nå, han kjenner meg.

Nei du veit.. sånne jentegreier er ikke noe for meg, sender jeg tilbake.

Like etter sender han et bilde av seg selv i bare bokseren, skriver at jeg får kose meg med bildet frem til stripperen kommer, da snur nok humøret! Jeg svarer "dust "og gliser for meg selv. Blir sittende å studere bildet og tenker at han har faen meg en deilig kropp!

Glass etter glass fylles opp og tømmes ned. Så går tiden med ett fortere. Til min store overraskelse må jeg innrømme for meg selv at dette faktisk ikke er så ille likevel.

Jeg lar meg rive med i drikkeleker og danser faktisk til et par låter også. Kjerstins forlover Eirin tar meg i hånden, hun skal på do, og jeg må visst være med.

Helt usjenert løfter hun opp kjolen, drar ned trusa og setter seg på toalettet med døren åpen. Jeg tar opp en lipgloss og snur meg mot speilet. Ser henne i speilbildet. Legger merke til at kjønnet hennes er helt glattbarbert.

Jeg kjenner at jeg rødmer, og at hjertet dunker litt raskere. Prøver å konsentrere meg om å få på lipglossen. Tar frem mobilen og later som om jeg er veldig opptatt med den mens hun trekker ned og vasker hendene. Hva er det som feiler meg egentlig? Står jeg virkelig her på toalettet og har lyst på en dame?! Det er tydeligvis altfor lenge siden jeg var intim med noen.

Jeg merker at hun stirrer på meg. Jeg kikker opp og ser henne rett inn i øynene. Hun flakker litt med blikket og sier:

– Du, den lipglossen din er fin. Tror du jeg kan få låne den? Vet ikke om den fargen kler meg like godt som den kler deg da men…

Hun får ikke fullført setningen før jeg kysser henne. Et langt, vått kyss. Det gir deilige frysninger nedover hele kroppen min, og jeg kjenner at brystvortene knopper seg under den tynne blusen. Idet jeg trekker meg tilbake, gisper hun etter pusten. Jeg ser at lipglossen har smittet over til leppene hennes.

– Du kler den godt! sier jeg og går tilbake til de andre.

Hjertet dunker så hardt at jeg føler det overdøver klikkene fra de høye hælene mine. Jeg skjelver i beina og skynder meg bort til plassen min ved bordet. Hva i huleste er det som går av meg i kveld?

Det tar noen minutter, så kommer Eirin bort til meg. Hun setter seg ned, sier ingenting.

–Du, jeg beklager det der. Vet ikke hva som gikk av meg. Må være cavaen, sier jeg og ler litt.

– Ikke beklag deg.

Hun lener seg helt inntil meg, legger hånden sin på det bare låret mitt og hvisker:

– Jeg likte det!

Jeg får gåsehud over hele kroppen. Hun likte det! Jeg får selvtilliten tilbake og skal akkurat til å kysse henne igjen da musikken stanser, og lyset kommer på.

Jeg ser ryggtavlen på en uniformert politimann som plutselig står midt i rommet og spør hvem som har ansvaret for festen. Han har fått en klage og blir nødt til å straffe vedkommende litt. Så bryter jubelen fra 12 festglade damer løs, musikken starter på ny, lyset dempes, og politimannen begynner showet.

Han kan sakene sine. Beveger seg frekt i takt med musikken. Plagg etter plagg havner på gulvet, og damene er helt i ekstase! Jeg klarer ikke lenger å sitte stille, må bort å ta en nærmere titt på ham jeg også.

Nå står han kun i bokseren, kanskje han tar den av? Jeg får ikke sett ordentlig på ham, damene sperrer utsikten. Men den bokseren... Den er det noe kjent med!

Jeg blar opp tekstmeldingen fra Morten og ganske riktig, den er prikk lik. Hjertet mitt hopper over et slag – kan det være…?

Endelig blir det litt mindre trengsel, og jeg ser ham klart og tydelig. Det ER Morten! Han ser på meg og blunker mens han fører hånden mot bokseren. Han kommer til å ta den av!

Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her! Det hele føles så absurd. Men øynene mine er som klistret til kroppen hans. Jeg klarer ikke la være å stirre.

Jeg merker at pusten min går fortere, jeg har lyst på ham! Han drar bokseren ertende ned på den ene siden, men stopper. Tar den på seg igjen og trekker Eirin mot seg. Hun danser tett inntil ham, gnir rumpa mot ham mens hendene hans beføler de runde brystene hennes.

Flere av damene får hver sin tur til å danse tett med ham, og jeg kjenner hvordan lysten blir sterkere og sterkere.

Etter noe som føles som en evighet takker han pent for seg til damenes store fortvilelse. Han kler på seg, ønsker oss en fin kveld videre og går ut hovedinngangen.

Eirin kommer bort til meg og er strålende fornøyd med underholdningen.

– Jeg kjenner ham, sier jeg. – Og det der ga virkelig mersmak!

Jeg hvisker noe i øret hennes, hun nikker, og sekunder senere løper vi hånd i hånd ut døren vi også. Håper han ikke har kommet så langt! Rett utenfor løper vi rett på ham.

– Hey, hva...?

Mer rekker han ikke si før leppene mine treffer hans. Et langt, vått og nesten desperat kyss. Det brenner i kinnene mine, og jeg er helt ør av kåtskap!

– Skal vi dra hjem til deg? spør jeg hest.

Han nikker.

– Alle tre? spør han og ser bort på Eirin.

– Ja, svarer jeg.

Morten setter seg bak rattet og kjører i retning leiligheten. Eirin og jeg sitter bak.

Vi ser på hverandre, og jeg legger hånden på låret hennes, helt opptil kjolekanten. Hun lener seg mot meg og kysser meg. De myke leppene åpner seg litt og en varm tunge finner veien inn i munnen min. Jeg besvarer kysset hennes og ser i sidesynet at Morten til stadighet kikker opp i sladrespeilet.

Vel innenfor leiligheten setter vi oss i sofaen og lar Morten gjenta strippingen sin, men denne gangen er det kun for oss. Og denne gangen tar han bokseren helt av. Jeg gisper ved synet som møter meg i det bokseren faller på gulvet. Eirin og jeg kler også av oss, og snart står vi nakne på stuegulvet alle tre.

Vi går inn på soverommet og legger oss i den store sengen. Jeg ligger i midten, og plutselig har to munner omsluttet hver sin stive brystvorte. Bølger av vellyst skyller gjennom kroppen min, og jeg nyter hvert sekund.

En hånd stryker meg lett opp og ned på låret, mens en annen fører to fingre inn i den våte fitta mi. Jeg strekker ut min egen hånd og finner den knallharde kuken. Jeg runker den sakte.

Eirin går rundt sengen og setter seg på kne foran Morten. De kysser hverandre. Jeg heiser meg litt opp og har nå kuken hans rett foran ansiktet. Tar et godt tak i rota og lar tungen sirkle rundt tuppen. Kjenner den salte smaken av dråpen som kommer ut. Jeg suger sakte mens jeg leker med ballene.

– Jeg kan ikke vente lenger, vil ha den inni meg, nå!

Jeg reiser meg opp og stiller meg på alle fire i senga. Eirin legger seg ved siden av meg, stryker seg over det glattbarberte venusberget, og leker med klitten mens hun klyper seg i den ene brystvorta.

Morten stiller seg bak meg og fører kuken mot åpningen. Erter meg en liten stund, kiler sprekken min før han plutselig bunner meg helt. Jeg ynker meg av nytelse og skyter rompa mot ham. Han tar et godt tak i hoftene mine og øker takten. Jeg klarer snart ikke mer, kniper fittemusklene hardt sammen rundt den store kuken og kjenner at hele kroppen skjelver i det sammentrekningene kommer.

Han kommer også, sender ladningen dypt inn i meg. Når han trekker seg ut legger han seg ned mellom beina på Eirin og suger seg fast i klitten. Jeg kysser henne intenst mens jeg leker med brystvortene hennes, og i det hun får to fingre inn i seg kommer hun også.

Vi ligger slitne og fornøyde i senga alle tre en stund før Eirin reiser tilbake til festen. Jeg legger meg med hodet på den stramme brystkassa til Morten, sukker tilfreds og mumler:

– Jentekvelder er neimen ikke så verst likevel.

Denne saken ble første gang publisert 09/11 2020, og sist oppdatert 18/11 2020.

Les også