Erotisk novelle

Hun visste at hun ville ha ham. – En bursdagsgave til meg selv, tenkte hun

Karina hadde fått vinsmakingskurs i bursdagsgave. Hun tok på seg det nye blondeundertøyet med mål om at hun skulle få smake på adskillig mer enn vin før kvelden var omme.

Pluss ikon
Sist oppdatert

Karina hastet av sted bortover den folketomme gaten. Lyden av de høyhælte støvlettene klikket mot betonghellene. Snart fremme!, tenkte hun og satte opp farten. Den kalde høstvinden blåste og rev med seg de siste bladene på de få bytrærne. I øyekroken så hun at det var liv på pubene hun suste forbi. Folk var forståelig nok innendørs når høsten sendte sine uhyggelig kalde gufs nedover gata. Hun hutret og satte opp farten enda litt til. Småløp nå. Hun var på vei for å møte venninnegjengen, skulle cashe inn bursdagsgaven sin og gledet seg masse til det.

Kurs i vinsmaking var ikke feil på en kald høstkveld som denne!

Da hun noen timer tidligere sto foran speilet på soverommet hjemme, hadde hun prøvd ut hvilket antrekk hun skulle gå for denne kvelden. Hun nærmet seg 40, men syntes selv hun så bra ut. Hun dro på seg det nye blondeundertøyet og poserte foran speilet. Ja, jeg ser skikkelig bra ut, tenkte hun. Føler meg bra også. Brystene er akkurat passe store, midjen er omtrent like smal som den alltid har vært, mens hoftene og rumpa nok er en anelse større enn før, sa hun til seg selv.

Hun kledde de runde formene sine og visste at mange menn også satte pris på dem. Nå var det deprimerende lenge siden sist, men det var hennes egen feil. Hun hadde prioritert jobben altfor lenge nå, og i tillegg pusset opp flere rom i huset helt alene, så det sa seg jo selv at det ikke hadde blitt tid til noen flørting på en stund.

Etter å ha prøvd utallige plagg, ble hun til sist enig med seg selv. I kveld skulle hun virkelig stråle! Etter å ha dratt på seg den svarte strømpebuksa, ikledde hun seg et lårkort skjørt. Deretter valgte hun en utringet topp, slik at hun fikk en godt synlig kløft.

Så fant hun frem de svarte, høyhælte støvlettene som nådde et stykke opp på leggen og dro dem på seg. Hun strøk den rosa lipglossen utover de fyldige leppene før hun tok på seg høstkåpen og hastet ut døra.

Endelig var hun fremme! Det var deilig å komme inn i det lune bygget. Damene var klare og ertet henne lattermildt med at det å holde tidsskjema fremdeles var noe hun var elendig på. Sistemann, som vanlig. Hun hengte fra seg kåpen sin og ble overøst av bursdagsklemmer og gratulasjoner. Så kunne endelig vinsmakingskvelden begynne!

De ble straks etter tatt godt imot av to kjekke menn som skulle vise dem rundt i lokalet. De gikk ned en lang, bratt trapp og kom til en stor kjeller med mange rom. Der sto flere eikefat oppstilt langs veggene og vinflasker i små hyller. Midt i rommet var det et langbord dekket med glass og masse tente lys. Stemningen var det ingenting å si på, dette var jo koselig allerede før de var kommet i gang!

De satte seg ned og lyttet ivrig til mennene som presenterte vinene. Se, snurre, lukte, smake og spytte. Ble de vist og forklart. Men de aller færreste spyttet vinen ut igjen, og stemningen ble stadig lystigere rundt langbordet.

Karina syntes hun etter hvert kunne merke at den ene av vertene til stadighet lot blikket hvile på henne, men det kunne vel ikke stemme. Han var jo definitivt den kjekkeste av vertene, syntes hun. Og han var så ung! Sikkert ikke mer enn tidlig i 20-årene. Kunne det virkelig være tilfelle at han så på henne? Hun bestemte seg for å teste. Bøyde seg frem over bordet slik at kløften var godt synlig fra der han sto.

Slik satt hun en stund til hun var sikker på at hun kjente blikket hans på seg. Så kikket hun raskt opp, og ganske riktig. Øynene hans hadde peilet seg inn nøyaktig der hun trodde at de kom til å gjøre det. Han vendte lynraskt blikket en annen vei, men hun hadde nok sett ham!

Hjertet dunket hardt og fort. Hun kjente hvor godt det gjorde å bli beundret av en så kjekk, ung mann. Merket hvordan det kriblet så deilig i kroppen. Han skal jeg ha, tenkte hun brått. Visst søren skal jeg det! Min bursdagsgave til meg selv. Det begynte å dunke forventningsfullt mellom bena hennes. Hun kjente at hun var våt, og knep lårene sammen. Nå gjaldt det bare å finne en passende anledning til å trekke seg bort fra de andre og få ham med seg.

Anledningen kom som bestilt! Den ene verten sa at de kunne få en omvisning i kjelleren hvis de ønsket det? De spratt villig opp og fulgte etter ham. Den andre verten ble igjen for å rydde. Karina sørget for å somle litt slik at hun ble sistemann i rekka, som vanlig. Hun ropte at hun tok dem igjen, måtte bare ta en telefon først. Hun slang veska over skulderen. De lot til å tro det, og gikk videre.

Da gruppen hadde kommet et lite stykke unna, tok hun mot til seg og spurte den andre verten om det var mulig å få en egen omvisning? Hun stirret ham dypt inn i øynene og så hvordan pupillene hans utvidet seg. Hun fuktet leppene med tungespissen, og øynene hans fulgte bevegelsen.

– Det skal nok la seg ordne, svarte han med et stort glis og geleidet henne i motsatt retning av de andre.

Han åpnet en dør, og de befant seg inne i et halvmørkt lite kott. Det var stablet noen stoler langs den ene veggen og noen kasser med tomflasker i en hylle bak et robust trebord. Da døren lukket seg bak dem, la hun armene rundt nakken hans, og straks etter kjente hun de ivrige, varme leppene hans presse seg mot hennes. Han løftet henne opp på bordet, og hun knep beina rundt rumpeballene hans slik at han ble stående helt inntil henne.

De kysset hverandre intenst, han vippet han det ene brystet ut av bh-en, og leppene hans omsluttet den stive vorten mens hånden hans kilte henne opp og ned på ryggen. Hun ynket seg fornøyd. Kjente hvordan blodet bruset i kroppen og at huden nå var så følsom at hver minste, lille berøring gjorde henne enda kåtere.

Les også (+) Han løftet meg opp i armene sine og bar meg inn i hytta. Det var en råskap som tente meg voldsomt

Hun åpnet beltespennen og dro ned buksene og bokseren hans. Smilte fornøyd da hun så hvor tent han var på henne. Hun tok et godt tak rundt det stive lemmet hans, og kjente at det strammet seg. De blanke dråpene som piplet frem gned hun utover kukkhodet hans før hun runket ham sakte.

Han trakk ned strømpebuksen og trusa hennes slik at de samlet seg i en krøll nede ved støvlettene. Han ba henne om å snu seg rundt, og hun var ikke sen om å lystre. Hun lente seg over bordet så hun ble stående med den fyldige rumpa struttende mot ham. Han styrte kuken på plass mellom beina hennes, og i et kraftig støt kjente hun at den fylte henne. Hun spriket det hun klarte med beina, men det var trangt. Strømpebuksa hindret henne, men de tok seg ikke tid til å fjerne den.

Gang på gang presset han kuken i henne. Han lirket den ene hånden inn foran og gned den oppsvulmede klitten hennes. Da begynte bena hennes å skjelve, og han forstod at nå var det like før! Han satte inn et ekstra gir. I harde støt knullet han henne så bordplata smalt inn i hylla bak. De tomme flaskene klirret faretruende. Han hørte på den ukontrollerte pusten hennes at hun nærmet seg klimaks. Så kjente han hvordan skjeden begynte å trekke seg sammen rundt ham, og han slapp seg løs samtidig.

De fikk på seg klærne, og han kysset henne på nytt.

– Hvis du vil gjenta det er det bare å ringe, sa hun og tok opp et visittkort fra vesken. Det ville han gjerne.

– Senere i kveld? spurte han ivrig, og hun nikket smilende.

De gikk ut til de andre som akkurat hadde returnert.

– Nå gikk du glipp av omvisningen, sa de.

– Det går helt fint, jeg har fått min egen lille omvisning, svarte hun hemmelighetsfullt.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 26/01 2021.

Les også