Erotisk novelle

Her sto jeg, gjemt bak et tre, og så på at de hadde sex

Det kåte paret som kom ut av skogholtet trodde nok de var alene, men det virket uansett ikke som om tanken på å bli oppdaget plaget blondinen et sekund. Nå lå hun der i Evas drakt.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg våknet av at solstrålene snek seg inn gjennom en sprekk i gardinene og kilte meg på nesa. Det var varmt, fryktelig varmt! Jeg strakk meg dovent i senga, grep tak i mobilen og så at klokka var 11.20. Sommerferie var deilig! Sene kvelder og late morgener. Jeg sto opp og spiste en enkel frokost. Tittet fornøyd ut av vinduet og var ikke i tvil om at det måtte bli en badetur i dag.

Jeg skulle til å tekste en kompis, som også hadde ferie nå, og spørre om han ble med på stranda, men kom på at han var bortreist. Kjedelig å dra alene, men jeg skulle uansett bare ta en dukkert, så det fikk gå. Jeg pakket en liten sekk med håndkle, vannflaske og solkrem. Kastet meg på sykkelen og tråkket i retning stranden. Da jeg kom frem, myldret det av mennesker overalt.

Selv om det fristet veldig med et avkjølende bad, orket jeg ikke tanken på så masse folk rundt meg når jeg var alene. Jeg kom på at det var et lite skogstjern et stykke innover i skogen, og tenkte at det fristet mye mer. Der kunne jeg få være i fred, for det var sjelden noen der.

Det tok litt tid å komme frem. Jeg merket hvor fort jeg ble andpusten. Formen er ikke som den en gang var, tenkte jeg bittert. Jeg tok et par pauser opp den lengste bakken, og tømte vannflaska på siste stoppet. Da jeg endelig nådde toppen, parkerte jeg sykkelen i grøftekanten og gikk til fots resten av veien.

Selv om trærne skygget litt for sola var det stekende varmt, og jeg kjente hvordan T-skjorta klistret seg til ryggen. Fornøyd med å finne badestedet folketomt, vrengte jeg like godt av meg alle klærne og kastet meg ut i vannet. Det virket først isende kaldt, men det tok ikke mange sekundene før kroppen vendte seg til temperaturforskjellen.

Jeg tok noen svømmetak, dukket under og la meg så for å flyte på ryggen. Slik lå jeg en stund og nøt avkjølingen.

Idet jeg var på tur tilbake til land, skvatt jeg til. Syntes så tydelig jeg hørte noen som lo? Helvete, jeg som hadde vært så freidig å kaste alle klærne før jeg stupte uti! Her gjaldt det å komme seg på land, fortere enn svint! Heldigvis var jeg ikke langt uti, så jeg rakk akkurat å komme i land, og knyte håndkleet rundt livet, før to personer kom ut av skogholtet.

Den første jeg så var ei lekker blondine. Hun hadde en liten bikinioverdel som så vidt skjulte de runde brystene. I hånden hadde hun en stor piknik-kurv, så hun hadde nok planer om å bli her en stund. Den flate magen var bar, og på hoftene hang et kort, hvitt skjørt. Jeg var glad for at vannet hadde vært så kaldt, ellers hadde jeg hatt problemer nå!

Bak henne kom en stor og kraftig kar i en kamuflasjefarget shorts. Mest sannsynlig typen hennes, tenkte jeg skuffet. Jeg hilste kort på dem idet de passerte. Typen stirret morskt på meg, hadde tydeligvis regnet med at de skulle få ha plassen for seg selv.

Jeg pakket raskt sammen klærne mine og tenkte at jeg fikk gå inn i skogen før jeg byttet fra håndkle til shorts. Gjemt bak et stort grantre hørte jeg blondinen fnise igjen. Jeg tittet nysgjerrig frem og så at hun hadde kastet skjørtet nå, og sto der i kun den minimale bikinien. For en kropp det var på den dama! Jeg kjente at det rørte på seg under håndkleet, og i stedet for å kle på meg og komme meg hjemover, ble jeg stående som paralysert og sniktitte.

Typen gikk bort til blondina, holdt rundt henne og plasserte hendene på rumpeballene hennes. Tenk å få holde dem i hendene, tenkte jeg, to perfekte runde kuler. De ble stående slik en stund, kysset hverandre heftig. Jeg ble plutselig oppmerksom på at jeg sto der i bare håndkle og spionerte, og skulle akkurat til å få på meg shortsen igjen da blondinen tok av seg bikinioverdelen. Snu deg! Tenkte jeg. Snu deg rundt, så jeg får se! Men tankeoverføring virket ikke på henne. Hun la seg på ryggen på teppet, og fra der jeg sto kunne jeg ikke lenger se henne. Jeg bannet lavt. Jeg ville se mer!

Med en bankende ereksjon snek jeg meg stille gjennom skogen, og gjemte meg bak en liten forhøyning. Jeg var mye nærmere nå, og det jeg drev med var rene risikosporten. Jeg kjente hvordan hjerteslagene hamret i brystet på meg, men her, skjult bak lyngen, følte jeg meg ganske trygg på ikke å bli oppdaget. Hvis jeg bare klarte å være musestille.

Jeg hadde god utsikt her. Så nå at fyren hadde tatt frem en flaske med sololje og var i gang med å smøre inn kroppen hennes med den. Han smurte omhyggelig begge brystene, brukte lang tid på dem, og jeg kunne se at blondinen vred seg utålmodig av nytelse. Store hender fortsatte å gni sololje nedover den slanke magen.

Tenk at jeg fikk være vitne til dette! Jeg sto helt stille, livredd for å bli oppdaget. Det virket ikke som om tanken på å bli oppdaget plaget blondinen et sekund. Hun dro ned bikinitrusa! Nå lå hun der i Evas drakt, glinsende av olje. Fyren kastet noen hastige blikk rundt seg, men han kunne ikke se noen. Fornøyd med at de tilsynelatende var alene fortsatte han å smøre. Knadde lårene hennes, beveget seg sakte nedover de smale leggene, for deretter å gli like sakte oppover lårene igjen. Blondinen spredte bena, og fyren la seg ned mellom dem.

Jeg kunne ikke se nøyaktig hva han gjorde, men det var ikke vanskelig å tenke seg til. Blondinen gned brystene sine, de skled rundt i hendene hennes, glatte av sololjen. Hun kjærtegnet brystvortene, og jeg hørte at hun ynket seg. Hun kastet hodet bakover og skjøt underlivet mot hodet som jobbet febrilsk mellom bena hennes. Fy faen så kåt jeg var nå! Jeg nistirret på de flotte brystene hennes mens jeg sakte tok den sprengharde kuken min i hånden. Stille og forsiktig runket jeg mens jeg stirret storøyd på scenen som utspilte seg foran meg. Blondinen ynket seg høyt idet en lett skjelving for gjennom kroppen hennes, og jeg så hvordan hun spente alle musklene. Fyren reiste seg, han dro ned shortsen og avslørte en steinhard pikk. Blondinen slikket seg rundt munnen, satte seg opp i knestående og hadde nå pikken vippende foran ansiktet sitt. Hun grep tak i den og førte den inn mellom leppene.

Jeg var i ekstase, kunne nesten ikke tro at dette faktisk hendte på ordentlig. Jeg fantaserte om at det var min pikk hun sugde så intenst på. Jeg spyttet i håndflaten og runket i takt med bevegelsene hennes. Nå måtte de ikke oppdage meg, da var jeg ille ute! Spenningen med å se de to holde på, samtidig som jeg runket meg selv ute i skogen, ble nesten for overveldende. Etter en stund stoppet hun, stilte seg på alle fire, og fyren knelte bak henne. Han førte den harde pikken mot skinkene hennes og kjørte den til bunns. Jeg hørte lyden av rumpeballene som klasket mot lårene hver gang han støtte inn i henne. Jeg så brystene som duvet i takt med bevegelsene og merket at høyrehånda mi holdt takten med dem. Fyren ga blondinen et par rappe klask på rumpa og økte tempoet. Jeg gjorde det samme. Da blondinen hylte ut at hun kom, klarte jeg ikke holde meg lenger. Samtidig som jeg så hvordan ansiktet hennes ble fordreid av nytelse, slapp jeg meg fri og farget lyngen hvit. Like etterpå så jeg at fyren trakk seg ut og sprutet ladningen sin over den deilige, faste rumpa hennes.

Les også (+) Han løftet meg opp i armene sine og bar meg inn i hytta. Det var en råskap som tente meg voldsomt

Fyren la seg utslitt ned på teppet, mens blondinen reiste seg og gikk ned til vannkanten. Hun dyppet seg ned i det kalde vannet og vasket seg. Hun reiste seg opp og gikk dryppende våt mot teppet sitt igjen. Jeg så hele kroppen hennes tydelig nå. De store brystene, den flate magen og det glattbarberte kjønnet. Nei, nå måtte jeg komme meg unna, noen sekunders stirring til på henne, så var det hele i gang igjen, kjente jeg.

Så raskt og stille jeg bare klarte kom jeg meg ned fra den lille høyden, fikk på meg klærne og småløp gjennom skogen. Fant sykkelen min i grøftekanten og trillet smilende nedover bakken. Det hjalp visst ikke så masse med en avkjølende dukkert allikevel, tenkte jeg. Het i toppen skyndte jeg meg hjem, gikk inn i dusjen og lukket øynene. Spolte tilbake filmen fra skogen og så den igjen. Denne gangen stirret jeg uten fare for å bli oppdaget.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 17/01 2021.

Les også