Erotisk novelle

Hun nøler et lite sekund, og han spør om hun angrer. Den mørke bassen i stemmen får det til å sitre i henne, og hun rister raskt på hodet

Hun har aldri før opplevd maken til tiltrekning mot et fremmed menneske.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Å gå på kunstutstilling var ikke akkurat det Marthe hadde sett for seg at hun skulle gjøre denne fredagskvelden. Men nå står hun plutselig her og kikker seg storøyd rundt. Kunstneren er en mann ved navn Vegalis. Hun har aldri hørt om ham før, men forstår raskt at han er populær ut ifra antall gjester i galleriet.

Marthe nipper til champagneglasset hun fikk ved inngangen og tripper forventningsfullt rundt i galleriet på de høye hælene. Hun har på seg en 50-tallsinspirert sort kjole, knekort med hvite prikker. I livet har hun et rødt belte som fremhever den smale midjen og i håret en rød sløyfe som matcher beltet.

Vegalis tømmer champagneglasset og ser seg rundt i lokalet. De festkledde gjestene virker ivrige. Han har allerede fått solgt en del, og det skal nok bli flere salg innen de stenger for kvelden. Han nyter synet av det fulle galleriet og tanken på pengene som om få strakser er på vei inn på kontoen.

En kvinne sveiper forbi ham og tiltrekker seg brått all hans oppmerksomhet. En frisk duft av parfyme ligger igjen i luften. Blikket hans følger den frodige rumpa som vrikker innbydende fra side til side. Hun har en sexy kjole og en leken hestehale som danser over ryggtavlen når hun går. Hun stanser ved et lite bord og setter fra seg det tomme champagneglasset. Så snur hun seg og ser ham rett inn i øynene.

Det føles som om verden rundt ham stopper opp et lite øyeblikk. Han låser øynene fast i hennes og kjenner et sug i magen han ikke har kjent på lenge. Hun er smellvakker! Den melkehvite huden, den røde leppestiften og det lange, mørke håret. Som tatt rett ut fra en gammel spillefilm!

Hun kjenner at hjertet hennes slår kollbøtte! For en mann, for en utstråling! Han oser av selvsikkerhet og maskulinitet. De glitrende øynene hans sender bølger av lyst gjennom kroppen hennes. Hun kjenner det sitre helt fra øverst på hodet og langt ned i tåspissene. Hun blir brydd og må se bort. Later som om hun beundrer bildet som henger på veggen.

Han syns ikke det virker som om hun bryr seg noe særlig om ham, for øynene fortsetter å kikke rundt i lokalet før hun snur seg brått og blir stående og beundre et av bildene hans. Han prøver av all makt å få henne til å se på ham igjen, men hun gjør det ikke.

Da hun i øyekroken ser at han beveger seg enda nærmere henne, kjenner hun at pulsen stiger. Hjertet hamrer, og hun er nesten sikker på at pulsslagene synes på halsen hennes. Han er utrolig sexy der han står, høy og bredskuldret. Tenk om han spør hva hun syns om bildet?

Hun nistirrer på det. Ikke kjenner hun til kunstneren og ikke har hun greie på kunst. Plutselig føler hun seg veldig malplassert, og en del av henne vil bare løpe ut derfra. Men det er noe med denne mannen, han har en utrolig sterk tiltrekningskraft. Så hun blir stående.

Han går enda litt nærmere og blir stående og betrakte henne. Hun virker veldig oppslukt av bildet hans. Han lar blikket gli opp og ned på den strøkne kroppen. Kjolen sitter stramt over de runde brystene som hever og senker seg i takt med pusten hennes. Han kjenner at det blir trangt i den stivpressede dressbuksa. Han bare må få kontakt!

Han står der ytterligere noen sekunder for å se om de igjen får øyekontakt, men da det ikke skjer, klarer han ikke vente lenger. Han stiller seg helt inntil henne og spør om hun liker det hun ser.

Hun svelger, trekker pusten dypt og måler ham opp og ned med blikket før hun møter øynene hans og svarer:

– Ja, det kan du trygt si at jeg gjør.

Hun blir overrasket over hvor stø stemmen er, for innvendig skjelver hun som et aspeløv. Det er farlig opphissende å spille så tøff, og hun lurer et sekund på hvorfor hun ikke har påtatt seg denne rollen før.

Han holder fram hånden og håper at hun skal gripe den. Uten å nøle tar hun tak i den utstrakte hånden og lar ham føre henne gjennom lokalet. De kommer til en låst dør, og han tar fram et nøkkelkort. Det lyder et lite pip, og så er døren åpen. Han holder henne fremdeles i hånden, og hun følger etter ham inn i den halvmørke gangen. Hun vet hva begge vil.

Hun har aldri før opplevd maken til tiltrekning mot et fremmed menneske. Hun rekker å tenke at hun ikke engang vet navnet hans idet han drar henne inn på et lite rom. Han slipper hånden hennes og setter seg i sofaen som står der.

Hun nøler et lite sekund, og han spør om hun angrer? Den mørke bassen i stemmen får det til å sitre i henne, og hun rister raskt på hodet. Hun setter seg ved siden av ham og har knapt fått plassert den frodige rumpa i sofaen før han er over henne.

Munnen hans er varm og leppene store og myke. Han begraver hodet i halsgropen hennes og kyssene kiler så brystvortene knopper seg og blir steinharde på sekunder. Den ene hånden finner veien til de runde brystene hennes, og han knar dem etter tur mens munnen hans finner hennes. Hun drister seg til å bite ham lett i underleppa og suger seg deretter fast i tunga hans. Han stønner høyt og kysser henne med stor iver.

Han river seg løs og ber henne hest om å ta av seg kjolen. Mens hun gjør det, tråkker han raskt ut av buksen sin. Hun ser den harde kulen på bokseren hans, setter seg på kne i sofaen og drar den ned slik at kuken vipper foran ansiktet hennes. Hun blir overrasket over hvor stor den er.

Hjertet slår fortere, det suser i ørene og banker i tinningene. Hun tar et godt tak i den, trekker forhuden tilbake og gaper høyt. Hun tør ikke ta hele i munnen på grunn av størrelsen, så hun lar omtrent halve kuken gli ut og inn av munnen noen ganger før hun suger og slikker på tuppen samtidig som hun runker ham sakte. Av stønnene han kommer med, forstår hun at han liker behandlingen svært godt.

Han må tvinge seg selv til å stoppe henne, det er så deilig å se på at kuken forsvinner inn mellom de myke leppene at han vet det ikke vil være mulig å holde igjen stort lenger hvis hun fortsetter.

Hun legger seg på ryggen i sofaen, lirker av seg trusa og blotter et glattbarbert kjønn for ham. Han legger seg halvveis over henne, overøser den slanke magen med kyss samtidig som han vipper det ene brystet ut av BH-en og knar den stive nippelen mellom fingrene.

Han beveger hodet nedover mot det glatte venusberget, lar tungen slikke den myke huden. Hun ynker seg og sprer beina for at han skal slikke henne enda litt lenger ned.

Han tar tak rundt hoftene hennes og begraver hodet i kjønnet hennes. Han finner den oppsvulmede klitten og suger seg fast i den. Hun stønner og vrir seg under ham. Han fører en finger inn i den trange, våte fitta og skjønner at hun er klar for ham. Hun har begge brystene ute av BH-en nå, og han ser at hun kjeler med seg selv. Ruller niplene hardt mellom tommel og pekefinger. Han løfter opp det ene beinet hennes og styrer kuken mot den våte åpningen.

Han begynner sakte så hun skal venne seg til størrelsen. Hun er full av forventning og gisper forbauset over hvor lett hun klarer å ta imot det store lemmet hans.

Han knuller henne sakte, men når hun begynner å støte imot ham, setter han opp tempoet. De stønner og klynker om hverandre, og hun legger den ene hånden over klitten og masserer den hardt. Hun løfter rumpa mot ham, og da han sprenger seg til bunns i henne, kommer hun med et lite hyl. Sammentrekningene ved orgasmen klemmer deilig rundt pikken hans, og han slipper seg løs og fyller henne opp.

Les også (+): Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her. Men jeg har lyst på ham

Han legger seg utmattet ved siden av henne og stryker henne sakte over kroppen. Hun skjelver lett fremdeles, og det tar litt tid før de får summet seg.

Da de har kledd på seg og går inn igjen i galleriet, sukker hun og sier at å gå på kunstutstilling neimen ikke er så verst. Han humrer og sier at kunstnere er vel ikke så verst de heller? Hun innrømmer at det vet hun ikke noe om, hun kjenner ingen. Da ler han høyt før han hvisker i øret hennes at hun nettopp har kjent en.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 29/06 2022.

Les også