Erotisk novelle

Han åpnet boken hennes og begynte å lese. Brått hørte han et smell ...

Nabolagets årsfest skulle bli ekstra interessant for Jonas denne gangen. Han var bare 21, men hadde lenge næret en forkjærlighet for modne damer – og i år var det Lillian på 40 som arrangerte.

Pluss ikon
Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Det nærmet seg våren, og nabolaget inviterte til den årlige festen. De byttet på å være hos hverandre, og i år var det Lillians tur til å samle gjengen. Alle bidro med både mat og drikke. Det var ikke lenger noen barn i nabolaget deres, Jonas på 21 var den yngste.

Stemningen var god og ble bare bedre utover kvelden. Jonas syntes det ble litt over gjennomsnittet pinlig da moren stemte i og sang "Ut mot havet" så det ljomet i hele huset. Hadde det ikke vært for at de var hos Lillian, ville han reist hjem.

Lillian var rundt 40 år, formfull og nydelig. Hun så nokså uskyldig ut der hun svinset rundt, men han hadde overhørt mannfolkene fortelle en historie eller to om henne fra yngre dager, og da hadde hun visstnok vært alt annet enn uskyldig. Han hadde lenge hatt en forkjærlighet for modne damer, og Lillian var dronningen i hans våte drømmer. En eneste stor fristelse.

Han kikket seg rundt i stua og oppdaget at Lillian satt i en dyp samtale med banksjefen. Han kjente et stikk av misunnelse, skulle ønske det var ham hun lente seg mot og snakket med.

Det var tomt for cider på bordet, men han visste det var mer i kjøleskapet, så han gikk inn på kjøkkenet. Han hadde allerede drukket noen cider i løpet av kvelden og fått litt falsk selvtillit, men det var ikke helt nok til å snakke med henne riktig ennå.

På vei mot kjøkkenet gikk han forbi en bratt trapp som ledet opp til annen etasje. Han fikk lyst til å utforske huset litt, de andre var opptatt med sitt på stua, så ingen ville merke det om han ble borte noen minutter.

Han listet seg opp trappa og kjente hvordan pulsen gikk raskere idet han fant soverommet hennes. Han ble stående og nøle litt i døråpningen. Tenk om hun kom inn og tok ham på fersken? Han ville dødd av skam! Han la merke til en stilig kommode som han antok at hun hadde undertøyet sitt i. Det var fristende å se, bare ta en ørliten kikk. Før han visste ordet av det hadde han gått inn og åpnet den øverste skuffen.

Blant alle trusene og bh-ene oppdaget han en liten svart bok. Han kjente et stikk av nysgjerrighet, skulle han våge å åpne den? Ja, helvete heller, nå hadde han allerede brutt flere lover, så en til kunne vel ikke skade. Han åpnet boka med skjelvende fingre og begynte å lese. Han leste med store øyne. Det var frekke, detaljerte fortellinger. Beskrivelser av kroppsdeler, sexstillinger og nytelse.

Han måtte smile. Hun var jo villere enn ti villkatter. I alle fall var fantasien hennes det. Han merket unektelig at dette pirret ham, det ble trangt i dressbuksa og han klarte så vidt å styre seg fra å vippe frem kuken. Han var så oppslukt av bokens innhold at han ikke enset at en annen person kom inn i rommet.

Brått hørte han et smell idet døra bak ham ble lukket hardt igjen. Han skvatt til og mistet boka ned på gulvet. Han følte seg som en guttunge som ble tatt på fersken med hånda i kakeboksen. Lillian sto foran ham, og blikket hun ga ham var alt annet enn hyggelig.

– Eier du ikke folkeskikk!? ropte hun til ham. Han fikk ikke frem et ord, ble bare stående og måpe.

– Trodde du hadde bedre manerer enn som så.

Han forsøkte å skjule kulen på buksa, men hun oppdaget den selvfølgelig. Hun festet øynene på skrittet hans, og han kunne formelig kjenne hvordan det brant seg fast der nede. Så satte hun plutselig øynene i hans, og han kunne se at det morske uttrykket i øynene hadde blitt erstattet av noe annet. Øynene hennes glitret fandenivoldsk, som en tiger som har lurt et byttedyr inn i et hjørne.

Hun snudde seg mot kommoden og åpnet sakte skuff nummer to.

– Tror jammen jeg må straffe deg litt jeg, din uskikkelige gutt!, sa hun hest, og da hun snudde seg mot ham igjen hadde hun et sett med håndjern i hånden. Hun smilte lurt til ham.

Hun stilte seg helt nær ham. Så nær at han kunne kjenne varmen som oste fra kroppen hennes. Hun duftet svakt av rødvin og parfyme. Hun dro raskt av seg kjolen og løsnet på bh-en. De store brystene duvet foran nesen på ham. Det sprengte sånn i kuken nå at det nesten gjorde vondt!

– Kle av deg! kommanderte hun.

Han hadde ennå ikke fått frem et eneste ord etter at hun tok ham på fersken. Han kledde av seg på noen få sekunder. Nå sto han naken foran henne, og hun beordret ham ned på sengen. Han la seg lydig ned på midten. Med noen raske bevegelser festet hun håndjernet på hans høyre hånd, trædde det bak smijernsgavelen for så å feste hans venstre hånd i den andre delen.

Les også (+) Jeg vet ikke om jeg klarer å se på. Det er kameraten min dette her. Men jeg har lyst på ham

Nå lå han fastlåst med armene over hodet. Hun stilte seg opp på gulvet ved siden av sengen. Tok et godt tak i hvert bryst og knadde de runde fristelsene. Lekte lenge med brystvortene mens hun kastet det lange håret bakover og stønnet høyt.

– Har du lyst til å smake på meg? spurte hun, og han klarte så vidt å presse frem et ja. Hun lirket av seg den lille blondetrusa og blottet et velfrisert kjønn for ham. Krabbet opp i sengen, plasserte knærne på hver side av hodet hans og bøyde seg ned over ansiktet hans. Han ble helt ør av duften! Hun senket seg ned, og han kysset og slikket på klitten hennes. Hun stønnet høyt igjen og gned underlivet mot ansiktet hans. Han kysset kjønnsleppene hennes og roterte tungen i den våte, varme åpningen.

Hun la seg ned ved siden av ham og spurte om hun kunne få smake på ham nå? Han nikket iherdig til svar mens han pustet tungt og fort. Han slikket seg rundt munnen og kjente smaken av henne samtidig som hun gapte over den harde kuken hans. Det var så svimlende godt! De våte drømmene han hadde hatt om henne var ingenting i sammenligning med virkeligheten! Hun lot de fyldige leppene gli sakte opp og ned på skaftet, og han kjente at dette ville ikke vare lenge. Hun forstod også det, så hun tok tak i kuken med den ene hånden og runket ham fort mens hun slikket på det glinsende hodet. Han eksploderte i den kraftigste orgasmen han kunne huske å ha fått.

Hun løsnet håndjernet og sa at han nå kunne få gjøre hva han ville med henne. Så la hun seg ned på sengen, og han kastet seg over henne med stor iver. Endelig skulle han få kjenne på de store brystene! Han knadde hvert bryst møysommelig med hver hånd, knep henne i brystvortene og la munnen inntil. Han kysset dem etter tur, småbet litt i dem og kjente at hun vred seg i nytelse under ham. Det rykket til i junior, snart var han klar for runde to. Han la seg ned mellom bena hennes og sugde seg fast i klitten mens han førte to fingre opp i henne. Han kjente at hun knep fittemusklene sammen rundt fingrene hans. Hun var godt trent der nede. Da kuken igjen sto i giv akt, snudde han henne rundt og trengte inn i henne bakfra.

Han kjørte kuken til bunns i henne og dro den ut igjen. Gang på gang. Hun møtte støtene hans og viste tydelig at hun ville sette opp tempoet, men han nøt det i fulle drag og pirret henne så lenge han klarte. Til slutt fikk hun nok. Hun beordret ham igjen til å legge seg på ryggen, nå ville hun ha tilbake kontrollen. Han lystret, og hun satte seg raskt oppå ham. Red ham fort og hardt mens hun knep seg i de stive brystvortene. Han fikk lurt en hånd mot underlivet hennes og gned klitten hennes. Hun skrek av nytelse og begynte å gni seg frem og tilbake med kuken hans inni seg. Så stanset hun. Han kjente hvordan fittemusklene melket kuken hans i harde drag idet orgasmen skyllet over henne. Han kom igjen han også, omtrent like voldsomt som første gangen.

Da de hadde pustet ut og fått på seg klærne igjen, kjente han at selvtilliten hadde nådd nye høyder.

– Hvis dette er måten du straffer på, skal jeg sørge for å være mer uskikkelig i nærheten av deg, sa han og småløp plystrende nedover trappa.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 05/02 2021.

Les også