Samleiestillingen som passer din penis

Sjekk hvilken stilling som passer deg best

Forskjellige peniser passer best til forskjellige stillinger.

BAKFRA: Dette er en fin stilling dersom han har liten penis. Klitoris sitter også slik til at den ved samleie stimuleres best om penis tas inn bakfra.
BAKFRA: Dette er en fin stilling dersom han har liten penis. Klitoris sitter også slik til at den ved samleie stimuleres best om penis tas inn bakfra. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

.

Er du en sopp, en asparges eller kanskje en aubergin med hengehode?

Å gi råd om hvilke sexstillinger som er best egnet for ulike penisstørrelser er litt vrient. Vel å merke dersom man ikke vil hisse på seg hele det sexologiske fagmiljøet. Hvorfor? Av flere grunner.

For det første vil enhver seksualrådgiver vil kunne fortelle deg at sex er mer enn samleiet.

Mange er også opptatt av klitorisstimulering, at den er viktigere enn penetreringen for svært mange kvinner.

Noen vil også si at mannen har flere peniser enn én, elleve stykker hvis vi regner med fingrene hans og tolv stykker dersom vi regner med tungen.

Sex er dessuten så mye mer enn teknikk, sex er følelser, lyst og glede.

Liten penis

Når alt dette er sagt så hender det at menn kan lure på hvilke stillinger som er best egnet til å gi kvinnen en følelse av å bli mest mulig fylt opp, eller hvilke stillinger som er best egnet dersom kvinnen opplever at penis er i overkant stor.

- Hvis man har en liten penis kan det være lurt å velge en stilling der hennes kjønn er tilgjengelig for eksempel ved at han står bak henne, og en stilling der han føler at han har kontroll, sier spesialist i sexologisk rådgivning Lene Pedersen.

Dette vet hun mye om, etter å ha utviklet Norges største stillingsguide sammen med urolog Raymond Mortensen som hun jobber sammen med ved Urologi Nord i Bodø. I guiden kan man velge stilling etter kriterier som penisstørrelse, høyde, vekt og en rekke andre faktorer.

Visste du forresten at bakfra-sex stimulerer klitoris?

Hold posisjonen!

Finner man en stilling som fungerer kan det også være lurt å holde seg til den, så ikke man blir stresset og i verste fall mister ereksjonen, for da er det i gang, ifølge rådgiveren, som også nevner at en penisring i silikon kan gjøre mannen hardere og mer fyldig.

- Hvis det er liten penis som i at han er overvektig, kan det være lurt at hun sitter oppå han slik at ikke magen er i veien, sier Pedersen.

Stor penis

- For de mennene som har en stor penis er det ekstra viktig at kvinnen er klar sånn at skjeden har utvidet seg, at den er våt og at de tar det rolig når de skal inn i skjeden. En gjennomsnittlig skjede er 10 centimeter lang så derfor kan det bli smertefullt om penis kommer helt inn, sier hun.

Et tips er å holde hånden rundt skaftet nederst slik at man ikke kommer helt inn.

- Er det kjempetrangt bør man også bruke glidemiddel, sier hun.

- Det kan også være lurt å velge en stilling der hun har kontrollen og har muligheten til å styre fullstendig selv hvor langt inn han kommer, sier sexologisk rådgiver Lene Pedersen.

Da er det også stillinger der han ikke kommer så dypt inn, som egner seg best.

Mer problematisk med stor

I motsetning til hva mange kanskje tror er det faktisk oftere problematisk med en stor enn en liten penis.

- Det kan gi mange kvinner en vond, kvalmende følelse om livmortappen treffes, men dette trenger jo ikke menn med liten penis å bekymre seg for, sier Siv Gamnes som er spesialist i sexologisk rådgivning og daglig leder av ressurssenteret Sex og samfunn.

Er han veldig stor blir det også mye strekk i lengden. Skjeden er et veldig fleksibelt organ, men den er ikke så fleksibel i lengden som i vidden, ifølge Gamnes.

Penis gjør ikke mannen

I et tidligere intervju bekrefter også lege og spesialist i klinisk sexologi Haakon Aars at en liten penis stor sett sitter i hodet og at alt kommer an på hvordan man bruker penis, hvilke stillinger man har og hva man finner ut av sammen.

- En penis som er innenfor normalområdet, alt fra 12 centimeter og oppover, er en penis som er fullt i stand til å tilfredsstille en kvinne. Dessuten, det handler ikke om å være samleieteknisk god, men om helheten rundt det, som mange menn glemmer i stresset om penis er bra nok, påpeker Pedersen.

I tillegg til det å bruke tid på å bli opphisset, nevner Pedersen klitorisstimulering, det å stimulere skjedeinngangen og g-punktsområdet.

Hvilken grønnsak ligner den på?

Eller prøv disse tipsene fra CLEO magazine, om ikke annet for å få dere en god latter.

KVINNEN ØVERST: Når kvinnen sitter øverst kan hun tilpasse hvordan penis «treffer» skjeden ved å lene seg forover eller bakover, hun kan forandre graden av press på klitoris ved å presse underlivet mot partnerens, og bestemme tempoet.
KVINNEN ØVERST: Når kvinnen sitter øverst kan hun tilpasse hvordan penis «treffer» skjeden ved å lene seg forover eller bakover, hun kan forandre graden av press på klitoris ved å presse underlivet mot partnerens, og bestemme tempoet. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox

Sexologisk rådgiver Lene Pedersen må le godt av disse tipsene og kommenterer dem slik:

- Ja, i stedet for fem om dagen, hvorfor ikke sex om dagen?

Gulrot (tykk)

Dersom hun sitter øverst kan hun kontrollere hvor langt inn han kommer og hun kan også med fordel bevege hoftene litt i sirkler og bue ryggen slik at han treffer g-punktet og heller ikke kommer så langt inn som hvis hun satt rakrygget.

Forslag: Kvinnen øverst

Asparges (tynn)

Selv om kvinners nytelse kun sitter få centimeter inn så er det mange kvinner som kan like følelsen av å bli fylt opp akkurat som menn kan like følelsen av å fylle. Et tips er at hun legger seg på magen med samlede ben mens han sitter overskrevs på henne med knærne på hver side av bena hennes.

Forslag: Hun ligger på magen

Squash (lang)

Få ham til å ligge i sengen med ansiktet vendt mot taket, legg deg så oppå ham med ryggen din på brystkassen hans slik at dere begge ser i taket. I denne vinkelen vil han ikke ha mulighet til å penetrere med sin fulle lengde.

Forslag: Omvendt misjonærstilling

Sopp (kort)

Kortvarig nytelse? Langt derifra. Ved å velge en stilling der hun sprer bena spesielt mye vil det naturlig nok tillate ham å synke dypere. For enda dypere penetrering kan hun ligge på ryggen med bena på skuldrene hans.

Forslag: Vidt sprikende eller løfte hoftene

Banan (vender opp)

Så heldig du er, skriver Cleo magazine, denne mannen er designet for deg med sin oppover-vendte tupp som kan stimulere g-punktet. Et forslag er å sitte ansikt mot ansikt med overkroppene mot hverandre og bena rundt hverandre slik at dere kan vugge dere sakte til nytelse.

Forslag: Ansikt mot ansikt

Aubergin (vender ned)

En nedadvendt penis høres kanskje ikke så oppløftende ut, men med en aldri så liten omstilling kan du faktisk oppnå bananeffekten. En ideell stilling er at hun stiller seg på alle fire, ellers han kan legge seg på ryggen mens hun setter seg overskrevs på ham med ansiktet mot føttene hans.

Forslag: Omvendt kvinnen øverst

Trykk her og følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Her er de ekte filmsex-scenene

Kjapp håndjager gir trøbbel med tidlig sædavgang

Dette funker bedre enn porno

10 overraskende sexstatistikker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning