Ny superdiett

Kjøp boken her

Nå kan du få boken 5:2-DETOX rett i postkassen.

Foto: Vektkonsulentene
Publisert Oppdatert

Vektkonsulentenes helt nye diett, 5:2-DETOX, er nå i salg i bokform.

Prisen er kun kr 149, pluss porto kr 29.

Kjøp boken her.

Spis deg slank og frisk

Den helt nye dietten 5:2-detox gir en effektiv rensing av kroppen, i tillegg til et vekttap på opptil fem kilo på to uker.  

Dietten kombinerer det beste fra 5:2-prinsippene med antiinflammasjonskost; altså mat som skal være bra mot ulike betennelser i kroppen.

I løpet av én uke spiser du antiinflammatorisk mat i fem dager, mens du i to (ikke sammenhengende) dager faster lett etter antiinflammatoriske prinsipper. Totalt kaloriinntak på normale dager er ca. 1700 kcal, på fastedager ca. 500 kcal.

Målet med dietten er å fjerne giftstoffer og rense kroppen. Dietten setter i gang forbrenningen, letter fordøyelsen og avlaster tarmsystemet. Samtidig kan du forvente å oppnå et effektivt vekttap på opptil fem kilo i løpet av de to ukene.

Marie ble kvitt søtsuget på to uker.

Hva er inflammasjon?

Sliter du med overvekt, søtsug, allergi, kronisk tretthet, smerter i kroppen, utslett, dårlig fordøyelse, urolig mage og hodepine? Da er du kanskje en av mange som er rammet av en betennelsestilstand i kroppen (kronisk inflammasjon). Over tid kan det føre til forstyrrelser i fettstoffskiftet og andre kroniske sykdommer som for eksempel diabetes type 2 og hjerte-kar-sykdom. Derfor er det viktig å bekjempe kronisk inflammasjon og få kroppen tilbake i balanse.

 

Det finnes ingen klare symptomer eller blodprøver som kan bekrefte kronisk inflammasjon. Men det forskes mye på tilstanden, og i mange land, særlig USA, er antiinflammatorisk kost allerede utbredt.

Hva er 5:2?

5:2-diett går ut på at du i løpet av én uke har to dager (ikke etter hverandre) med lett faste, altså sterkt redusert kaloriinntak (ca. 500–600 kcal). De andre fem dagene i uken spiser du som vanlig. Forskning tyder på at kortvarige fasteperioder på lang sikt kan virke positivt på aldring og sykdom. Blant annet kan det gi mindre risiko for sykdommer som Alzheimers, hjerte-kar-sykdom og diabetes.

Faste er ikke velegnet for alle. Som utgangspunkt er dietten ment for voksne personer som ikke bruker noen medisiner. Har du diabetes type 1 eller en spiseforstyrrelse, eller er gravid eller ammer, bør du ikke faste. Er du usikker på om kuren passer for deg, så snakk med legen din før du begynner å faste. Uansett bør du ikke følge kuren lenger en to uker om gangen.

Foto: Vektkonsulentene

Få boken rett i postkassen

I boken 5:2-DETOX  får du hele dietten, 60 oppskrifter, forslag til ukemeny til to uker, pluss kostreglene som gjør dietten enda enklere å følge.

Kjøp boken her.

Du kan også kjøpe boken nå ved å sende SMS med kodeord VK DETOX til 2205. Prisen er kr 149, pluss porto kr 29,-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning