Löplabbets skotest

Disse skoene har du aldri sett maken til

Adidas har årets nyhet i ekspertenes store løpeskotest. Sjekk testen her.

Adidas Adizero Aegis
Adidas Adizero Aegis Foto: Foto: Löplabbet
Publisert Oppdatert

Ekspertbutikken Löplabbet tester alle skomodellene de tar inn. Nå har de kåret «årets sko» i fire forskjellige kategorier.

- Hver kategori hadde tre nominerte, og alle disse tre ble plukket ut fordi de er blant de aller beste i disse kategoriene, opplyser Tor Fauske, daglig leder for Löplabbet i Norge.

Flere av Löplabbets testløpere legger bak seg mer enn 100 kilometer hver uke. Passform, demping og stabilitet er blant kategoriene Löplabbets testere vektlegger.

Les også:

Løpedronningens beste treningstips

Enten du trener alene eller sammen med andre, trenger du riktige sko. I denne testen er det kombinasjonen av passform, støtdemping, stabilitet og løpsfølelse som er vektlagt i kåringen av årets allrounder.

I vurderingen av årets terrengsko er grep og profil vektlagt. I testen av raske konkurransesko er kombinasjonen av løpsfølelse, vekt og støtdemping vektlagt. Noen sko passer best til intervalltrening.

Årets beste nyheter er vurdert generelt ut fra en rekke kriterier, felles for dem alle er at de er helt nye, ikke oppdateringer av gamle modeller.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning