Trening og vektkontroll

4 vinnere er trukket ut

Vi har trukket 4 vinnere som får to dager trening i Oslo. Vinnerne er kontaktet.

TRENING: Nordens største danse- og treningsarrangement arrangeres av Nike i Oslo i begynnelsen av februar. Du kan vinne billetter til begge dagene og nye treningssko fra Nike.
TRENING: Nordens største danse- og treningsarrangement arrangeres av Nike i Oslo i begynnelsen av februar. Du kan vinne billetter til begge dagene og nye treningssko fra Nike. Foto: FOTO: Nike
Publisert Oppdatert
NYE SKO: Dette er sesongens sko fra Nike, og en del av premien du vinner på DinKropp.no. Skoene finnes også i sort.
NYE SKO: Dette er sesongens sko fra Nike, og en del av premien du vinner på DinKropp.no. Skoene finnes også i sort. Foto: FOTO: NIke

Har du lyst til å oppleve hva Madonnas yogalærer eller MTV-koreograf og kjendistrener Tony Stone fra LA har å by på?

- Nike har invitert 46 norske og internasjonale eliteinstruktører til Oslo på The Nike Blast 5. og 6. februar på Domus Athletica. Her skal de trene, danse, utfordre og motivere, sier PR-konsulent Annette Bull i Mildh Press AS.

DinKropp.no har fire billetter til hele arrangementet. Hver vinner får også sesongens sko fra Nike, verdi 1200 kroner. Premien har en samlet verdi på over 3000 kroner.

For å være med i konkurransen må du melde deg på Klikk Helses nyhetsbrev som kommer på mandager. Det gjør du ved å klikke på denne lenken, husk å krysse av Helse.

Svarfrist var mandag 31. januar, og det er ikke lenger mulig å delta i trekningen av premiene.

Del

63 klasser

- The Nike Blast er Nordens desidert største danse- og treningsarrangement, sier Bull.

- I løpet av to dager vil det holdes 63 ulike klasser som: Aerobic, Step, Dans, Les Mills, Yoga/Mind, Spinning, Muskel, kampsport med mer, ledet av 46 eliteinstruktører som er enestående innen sitt område. Noen av de banebrytende timene på agendaen er blant annet: Kettlebells, Heavy Heaven, Piloxing, Caramel Core, Activio H.I.I.T, Chairtease, Zumba 2011 med mer.

- Det vil bli holdt flere forelesninger i løpet av helgen, om engasjement, arbeidsglede og innstilling. Alle foredragene vil handle om inspirerende og motiverende temaer. Vår egen Kari Jaquesson er en av foredragsholderne, sier Bull.

Dersom du vinner, og bor utenfor Oslo, må du selv betale reise og opphold knyttet til arrangementet.

Klikk her for å lese mer om instruktørene.

4 vinnere er trukket. Takk til alle dere som deltok!

LES OGSÅ:

Sprettrumpe? Ja takk!

5 trinn til drømmemage

Slik bygger du muskler

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen