Foreldrekonkurranse

Her er vinnerne av kjøkkenutstyret

Se hvem som er de heldige vinnerne av kjøkkenutstyr til 3550 kroner.

Publisert Oppdatert

Mona Lundberg fra Ingeberg er den heldige vinner av kjøkkenmaskinen, mens kaffetrakteren og vannkokeren går til Familien Brustuen på Vinstra.

Kjøkkenmaskin

Vi bruker mye tid på kjøkkenet i løpet av en uke for å lage maten barna drømmer om til middag. Kjøkkenmaskinen Braun Multiquick 5 K700 har et unikt 2-skålssystem og 600 watts motor. Her kan du hakke alt fra løk og nøtter til klumpfrie blandinger eller pureer. Den store skålen klarer opptil 2 liter væske eller deig opptil 1,5 kg. Alle de avtagbare delene kan vaskes i maskin. Verdien er 1.399 kroner.

Kaffetrakter og vannkoker

Braun Sommelier Kaffetrakter KF 610 har en isolert termokannen som holder opptil 10 kopper kaffe varme i timevis, samtidig som kaffesmaken bevares. Den slår seg av automatisk etter trakting, og er enkel å rengjøre. Verdien er på 1.698 kroner.

I tillegg til kaffetrakteren vår du en Braun Multiquick 3 WK 300 vannkoker til en verdi av 459 kroner. Den kan koke opp 200 ml vann i løpet av 45 sekunder. Vannkokeren skrur seg av automatisk når den er tom, når vannet har kokt opp, når lokket åpnes eller dersom den fjernes fra basestasjonen.

Les også:

15 tips som får kresne barn til å spise godt

Er familien din sunn nok?

10 kjappe middager barna liker

Klarer du denne quizen er du trolig lege.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen